На шостій компенсованій: 19-річний Літовченко вириває для Олімпіка перемогу у Хмельницькому

У матчі 11-го туру Першої ліги зустрічалися Поділля та Олімпік. Поєдинок завершився перемогою Олімпіка — 1:0. Відзначаємо забитий м’яч 19-річного хавбека Максима Літовченка

Тренерський штаб Поділля з перших хвилин випустив 20-річного хавбека Станіслава Мораренка. У другому таймі у гру увійшов 19-річний нападник Станіслав Коваль.

Тренерський штаб Олімпіка у старті випустив: 20-річного голкіпера Владислава Рибака, 19-річного хавбека Жуніора Гбамбла. У другому таймі у гру увійшов 19-річний хавбек Максим Літовченко.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Долю зустрічі вирішив епізод, який стався на 90+6 хвилині. Матч плавно котився до нічиєї, яка, мабуть, не влаштувала б жодну з команд, але у молодого хавбека Олімпіка була своя думка на цей рахунок. Яловенко виконав подачу в центр штрафного і Літовченко ударом головою запустив м’яча по недосяжній траєкторії прямо в дальню дев’ять — 1:0. Для Максима це дебютний забитий м’яч.

Фото фейсбук Олмпіка.

Поділля — Олімпік — 0:1

Гол: Літовченко (90+6).

Вилучення: Рибак (90+8), Білий (90+8).

Поділля: Кучеренко — Морговський, Воловик, Пернацький, Корох, Цибульник, Пріхна, Островський (Каверін, 62), Мораренко (Коваль, 77), Савошко, Карпенко.

Олімпік: Рибак — Новіков, Білий, Карвацький, Дмитренко, Цурупін, Кірієнко (Яловенко, 56), Семчук (Ковбаса, 66), Гбамбл (Зарічнюк, 78), Стрижак (Глущук, 87), Прядун (Літовченко, 90).

Молодий, та ранній 16-річний дебютант приносить Мункачу перемогу у матчі з Рубіконом



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.