Зоря розгромно поступається Ромі у Запоріжжі

Сьогодні у матчі 2-го туру Ліги конференцій луганська Зоря приймала у Запоріжжі італійську Рому. Українці стартували у турнірі з поразки від Буде Глімта (1:3), римляни побили болгарський ЦСКА (5:1). Матч на Славутич Арені завершився розгромною перемогою Роми — 3:0

Віктор Скрипник випустив проти Роми 21-річного воротаря Дмитра Мацапуру й 20-річного нападника Аллахяра Саядманеша.

У запасі Зорі лишилися чотири гравці, що входять до сфери інтересів проекту Золотий Талант: 18-річний воротар Антон Жилкін, 21-річний захисник Ігор Снурніцин, 21-річний нападник Даниїл Алефіренко й 19-річний атакер з Гани Раймонд Овусу.

У старті Роми вийдуть 21-річний албанський захисник Мараш Кумбулла, 19-річний захисник Ріккардо Калафіорі й 20-річний хавбек з Гамбії Ебріма Дарбо.

У запасі лишилися 20-річний американець-захисник Брайан Рейнолдс, 19-річний хавбек Едоардо Бове й 19-річний півзахисник поляк Нікола Залевські.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Вже на 7-й хвилині гості відкрили рахунок. Ель-Шаараві вирвався один на один, обіграв Мацапуру і забив у порожні ворота — 0:1. На 17-й хвилині перший удар у площину воріт для Зорі завдав Громов, але точно у руки Патрісіу. На 22-й хвилині удар Ель-Шаараві парирував Мацапура. Досить рівна гра точиться у першому таймі, господарі навіть більше контролюють м’яч. Проте, гості були гострішими.  На 29-й хвилині після удару Шомуродова знову довелося вступати в гру Мацапурі. Не вистачає українцям конструктиву у завершальній стадії атаки. Перший тайм завершився за мінімальної переваги Роми.

На 54-й хвилині небезпечно прострілював Аллахяр, але ніхто не встиг на передачу іранця.  На 57-й хвилин Мацапура парирував удар Переса. Початок другого тайму пройшов у спокійному темпі. На 64-й хвилині Абрахам влучив у стійку. На 66-й хвилині після подачі з кутового забив Смоллінг — 0:2. На 68-й хвилині рахунок став розгромним, забив Абрахам — 0:3. Рома повністю контролює гру. Помітно, що Зорі у психологічному плані складно після двох швидких пропущених м’ячів. У компенсований час у гру увійшли Овусу та Снурніцин.

У підсумку, матч завершився розгромною перемогою Роми. Українці поки що без залікових пунктів.

Зоря — Рома — 0:3

Голи: Ель-Шаараві (7), Смоллінг (66), Абрахам (68).

Зоря: Мацапура — Фаворов (Снурніцин, 90+2), Імереков, Цвек, Хомченовський, Назарина, Булеца (Крістіан, 69), Кочергін, Кабаєв (Луньов, 82), Громов (Овусу, 90+2), Аллахяр (Шахаб, 69).

Рома: Патрісіу — Ібаньєс, Кумбулла, Смоллінг, Калафіорі, Крістанте, Дарбо (Діаварра, 70), Перес (Дзаньола, 62), Пеллегріні (Вільяр, 77), Ель Шаараві (Майорал, 77), Шомуродов (Абрахам, 62).

Поза грою 20-річний нападник Шахтаря пройде оперативне втручання

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.