Знову без голів: Шахтар та Інтер втретє поспіль грають внічию

У матчі другого туру групи D Ліги чемпіонів зустрічалися Шахтар та Інтер. Гра проходила на київському НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартовому складі Шахтаря одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився нульовою нічиєю

Роберто Де Дзербі з перших хвилин випустив 20-річного нападника Лассіну Траоре.

У запасі залишилися: 20-річний воротар Анатолій Трубін, 21-річний захисник Вітао, 21-річні хавбеки Тете та Маркос Антоніо, 21-річний Артем Бондаренко, 20-річний хавбек Михайло Мудрик, 20-річний нападник Данило Сікан.

У заявці Інтера не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Вже на 11-й хвилині довелося вступати у гру Тете. Бразилець замінив Траоре, який травмувався. Загалом, у першій половині зустрічі команди створили достатню кількість нагод, але забити не змогли. У гірників небезпечно пробивали: Соломон, Тете та Педріньо. Проте, легіонерам Шахтаря не вистачило точності, м’яч проходив повз ворота. Щодо Інтера, то Барелла з-за меж штрафної влучив у поперечину, а Джеко з декількох метрів пробив вище воріт. Команди пішли на перерву без голів.

Фото фейсбук Інтера.

Гірники активно розпочали другу половину зустрічі. Інтер діяв другим номером, без загострень попереду. Загалом, на початку другого тайму команди не так гостро грали попереду. На 78-й хвилині у гру увійшов Михайло Мудрик. На 87-й хвилині удар Корреа парирував Пятов. Після розіграшу кутового знову довелося вступати у гру голкіперу Шахтаря після удару Де Фрея. У підсумку, матч завершився нульовою нічиєю. Для команд це перші залікові пункти у груповому турнірі.

Шахтар — Інтер — 0:0

Шахтар: Пятов — Додо, Марлон, Степаненко, Майкон, Алан Патрік (Марлос, 85), Соломон (Мудрик, 78), Матвієнко, Ісмаїлі (Кривцов, 78), Педріньо, Траоре (Тете, 11).

Інтер: Хандановіч — Думфріс, Де Врей, Весіно (Гальярдіні, 82), Джеко (Корреа, 56), Мартінес (Санчес, 72), Барелла, Дімарко (Перішич, 82), Шкріньяр, Бастоні, Брозовіч (Чалханоглу, 55).

ЮЛЧ: Шахтар у рівній грі мінімально поступається Інтеру

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.