ЮЛЧ: Шахтар у рівній грі мінімально поступається Інтеру (відео)

У матчі другого туру Юнацької ліги УЄФА зустрічалися Шахтар та Інтер. Гра проходила у Києві, на стадіоні імені Баннікова. Матч завершився мінімальною перемогою Інтера — 1:0

Відзначимо, що Оскар Ратулутра не зробив жодної зміни у порівнянні з матчем проти Шерифа (5:0).

Команди розпочали гру у повільному темпі. Було багато боротьби у центрі поля, але без моментів. На 31-й хвилині гості відкрили рахунок. Після навісної передачі Карбоні відзначився Казадей — 0:1. На 38-й хвилині небезпечно пробивав Лосенко, але його удар парирував Ровіда. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги Інтера.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Другий тайм розпочався без небезпечних моментів з боку команд. Італійці організовано захищалися. На 55-й хвилині могли забивати гості, але удар Абьюзо парирував Твардовський.

Допомогти відзначитися українцям могли суперники, коли після прострілу Капінуса Фонтанароза зрізав м’яча у власні ворота, але підстрахував Ровіда. Після середини другого тайму гірники додали в активності. На 70-й хвилині Гончарук з вигідної позиції пробив вище воріт. Гості надійно грають у захисті, не даючи вільних зон. Відігратися українці так і не змогли. Матч завершився мінімальною перемогою Інтера.

Фото фейсбук Інтера.

Після двох матчів у Шахтаря три очки, а в Інтера — чотири.

Шахтар U-19 — Інтер U-19 — 0:1

Гол: Казадей (31).

Шахтар U-19: Твардовський — Капінус, Козік, Фарина, Булеза — Гулько, Лосенко (Бако, 83), Сігеєв (Роспутько, 62), Глущенко, Векленко (Пушкарьов, 85) — Гончарук (Погорілий, 83).

Інтер U-19: Ровіда — Ф. Карбоні, Фонтанароза (Матьяж, 74), Моретті, Дзанотті — Нунціатіні (Фаббіан, 66), Сангаллі, Казадей — Овусу (Чеккіні-Мюллер, 86), Пескетола (Бонавіта, 86) — Абьюзо (Ілієв, 66).

Буде бій? Луческу повіз до Мюнхена чотирьох молодих футболістів (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.