21-річний Мацапура не пропускає: Зоря у більшості громить дніпрян

У матчі дев’ятого туру УПЛ зустрічалися Дніпро-1 та Зоря. Гра проходила на Дніпро Арені. Відзначаємо присутність у стартовому складі Зорі двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Зорі — 2:0

Ігор Йовічевіч з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 19-річний хавбек Арсеній Батагов, 17-річний хавбек Єгор Ярмолюк та 21-річний Олександр Назаренко.

Віктор Скрипник довірив місце у складі: 21-річному голкіперу Дмитру Мацапурі та 20-річному нападнику Аллахяру Сайядманешу. У запасі залишилися: 18-річний голкіпер Антон Жилкін, 21-річний захисник Ігор Снурніцин.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Долю першого тайму вирішив епізод, який стався на 21-й хвилині. Зорі вдалася стрімка контратака. З ударом Кабаєва впорався Кожокару, а першим на добиванні опинився Булеца — 0:1. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги Зорі.

Зі стартом другого тайму господарі кинулися відіграватися, але до гольових нагод справа не доходила. У дніпрян були відчутні проблеми у завершальній стадії атаки. На 59-й хвилині Піхальонок зі штрафного пробив поруч зі стійкою. Загалом, у другій половині зустрічі команди не радували глядачів комбінаційною та видовищною грою. На 82-й хвилині дніпряни залишилися у меншості. За грубу гру проти Аллахяра вилучили Когута. На 87-й хвилині Кочергін завдяки індивідуальним діям збільшує перевагу Зорі — 0:2. На 90+1 хвилині рахунок став розгромним. Відзначився іранський нападник Шахаб. У компенсований час у гру увійшов Снурніцин. На останній секунді крапку у матчі поставив Кочергін.

Дніпро-1 — Зоря — 0:4

Голи: Булеца (21), Кочергін (87, 90+5), Шахаб (90+1).

Вилучення: Когут (82).

Дніпро-1: Кожокару — Лучкевич (Кравченко, 57), Адамюк, Сваток, Нельсон, Дубінчак, Піхальонок, Ді Франко (Чуже, 65), Джурасек, Довбик, Когут.

Зоря: Мацапура — Фаворов, Вернидуб (Імереков, 36), Цвек, Хомченовський, Назарина, Громов, Кочергін, Булеца (Шахаб, 68), Аллахяр (Снурніцин, 90+3), Кабаєв (Крістіан, 90+2).

Чемпіонат U-19 Зоря з черговими голами Гільєрме обіграла в гостях команду Щекотиліна (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.