Зоря U-19 з черговими голами Гільєрме обіграла в гостях команду Щекотиліна (відео)

У матчі 9-го туру юнацького чемпіонату країни луганська Зоря перевершила на виїзді Дніпро-1 й вискочила на сьоме місце у турнірці. Господарям завадило раннє вилучення основного кіпера й два голи Гільєрме

Зустріч між юнацькими командами Дніпра-1 і Зорі менше ніж за годину до свого початку було перенесено з природного поля на штучний газон у манеж, на чому наполіг делегат зустрічі Валерій Курганов, повідомляє офсайт дніпрян.

Але на хід гри вплинув не цей факт, а те, що вже на 2-й хвилині дніпряни стали грати у меншості проти значно старших суперників — Кінарейкін порушив правила за межами карного майданчику і рефері вирішив, що це був фол останньої надії. В результаті одразу ж тренерський штаб господарів випускає запасного воротаря, знявши з матчу одного з центральних півзахисників.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Відзначимо, що для 17-річного кіпера Паршикова цей матч став дебютним на рівні першості U-19. Звісно, що у такий ситуації було помітно хвилювання юного голкіпера, і не завжди він впевнено грав, але у цих епізодах його страхували партнери, а кожна вдала дія йому додавала упевненості у власних силах.

Звісно, що за таких умов спортклубівцям більше довелося грати другим номером, проте весь перший тайм дніпряни переконливо захищалися, і нерідко самі проводили гострі випади. Так на підступні удари Демиденка і Кононова у ближні кути реагував воротар луганчан, а постріл Лебедєва з близької відстані прийняли на себе захисники.  Дві спроби вдарити по воротах були і у кращого снайпера команди Ківінди, але в обох випадках його ударам через себе і головою бракували і сили, і влучності.

Другий тайм Зоря почала масованими атаками і кілька разів дуже надійно зіграв Паршиков, реагуючі на підступні удари Тузенка у дальній кут і Гільєрмо з близької відстані (тут воротар відбив м’яча ногою). Одного разу за спортклубівці зіграла і поперечина, яку потужним пострілом струснув Кисіль.

Дніпряни трималися до 65 хвилини, а далі сили стали залишати господарів, ну а у луганчан почала даватися взнаки перевага не тільки в числі гравців на полі, а і у досвіді. Спочатку 23-річний Алібеков зумів поцілити здалеку у нижній кут, а невдовзі бразилець Гільєрме  оформив дубль і так упродовж якихось семи хвилин рахунок став великим, а у самому матчі фактично все стало зрозуміло.

Гільєрме.

Хоча слід віддати юним дніпрянам належне – вони не опустили рук і намагалися розмочити рахунок. Непогані моменти були у Лебедєва, Кононова, Демиденка і Ківінди, але скористатися ними не вдалося.

Дніпро-1 U-19 — Зоря U-19 — 0:3

Голи: Ахмед Алібеков (65), Гільєрме (69, 72).

Вилучення: Яків Кінарейкін (3).

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Чалий, Щуров, Попов (Козубенко, 73), Кононов, Лебедєв, Мельниченко (Руденко, 73), Бешляга (Паршиков, 5), Демиденко, Ківінда, Свистун (Матюшенко, 64).

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Зоря U-19: Сапутін — Кисіль (Ільченко, 86), Мельник, Алібеков, Байрук, Сміян, Алефіренко, Тузенко (Євтушенко, 66), Хлань, Фрімпонг, Гільєрме (Титаренко, 86).

Тренер: Василь Баранов.

Чемпіонат U-19: Рух збирається взяти медалі, та спочатку треба брати очки у Динамо

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.