20-річний нападник Металурга Сидоров: після тренування додатково працюю над реалізацією

20-річний нападник Металурга Олексій Сидоров поділився враженнями від успішних виступів своєї команди: у турнірній таблиці Другої ліги запоржці наразі лідирують, набравши 33 очка. Сам же Сидоров є найкращим бомбардиром команди, в 11 матчах він забив вісім голів і йде другим у бомбардирських перегонах

— Олексію, для вас мають значення індивідуальні призи?

— Звісно, приємно що мою гру відзначають авторитетні спеціалісти. Проте, на першому місці завжди результати команди. Зроблю усе від себе залежне, щоб у наступних матчах приносити ще більше користі команді.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

— Ваш дубль допоміг Металургу здобути перемогу над ФК Суми з великим рахунком. З яким настроєм виходили на цю гру, адже у матчах проти аутсайдерів буває, що лідер недооцінює суперника?

— Ми кожного суперника поважаємо, тому недооцінки не могло бути. Налаштовувалися виключно на перемогу. Прагнули своєю грою та результатом принести задоволення вболівальникам. Щасливий, що нам це вдалося.

Фото фейсбук Металурга.

— У тому поєдинку ви відзначилися дублем, віддали асист і заробили пенальті. Найкращий ваш матч на професіональному рівні?

— Вважаю, що зіграв на високому рівні. У мене майже все виходило і це не може не радувати. Проте, найкраща гра ще попереду. Мені ще треба багато над чим працювати.

— Металург свої домашні матчі проводить на Славутич Арені, на які завжди приходять багато глядачів. Чи відчувається підтримка вболівальників, чи ти під час гри абстрагуєшся від усього?

— Звісно, підтримка вболівальників відчувалася. На попередню домашню гру прийшло 4000 глядачів і ми за це їм вдячні. Граємо для вболівальників і робимо усе, щоб віддячити їм за підтримку. Приємно грати за справжньої футбольної атмосфери.

— Ти входиш до складу кращих бомбардирів чемпіонату. З чим саме можна пов’язати твою результативність у останніх поєдинках?

— Після тренування додатково працюю над реалізацією.  Після забитих м’ячів став відчувати впевненість у власних силах. Сподіваюся, у наступних матчах гратиму ще краще.

Фото фейсбук Яруда.

— У цьому та попередньому сезонах ти забив 14 м’ячів. Але тільки одного разу гол був забитий з пенальті. Чому ти так рідко підходиш до 11-метрової позначки?

— У нашій команді є штатний пенальтист і саме він виконує всі одинадцятиметрові. Коли його немає на полі, то можу я пробити.

— Ти наймолодший гравець основного складу у своїй команді. Чи не заважає тобі юний вік спілкуватися з партнерами на полі на рівних?

— Жодних проблем з цим немає. У нас хороший мікроклімат всередині колективу. Досвідчені гравці допомагають на полі, та поза ним. Коли поруч такі гравці, тому мені грається легше.

БЛІЦ

Народився у Макіївці (Донецька область).

Вихованець донецького Шахтаря.

Перший тренер — Скідан Ярослав Олександрович. В Академії Шахтаря займався під керівництвом Таранова Миколи Миколайовича.

Улюбленої команди немає, проте цікаво буде спостерігати за зірковим складом ПСЖ.

Улюблений гравець — Євген Селезньов та Ромелу Лукаку.

Мета у футболі? Прагну зіграти в Лізі чемпіонів.

Друга ліга. Група Б: результативність Сидорова та Літюка, дебют 16-річного хавбека Миколаєва

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців вересня у категорії U-21 (2000-2001 р.н.)

  • Олександр Сирота (Динамо) (18%, 27 голосов)
  • Вікентій Волошин (Десна) (16%, 24 голосов)
  • Данило Сікан (Шахтар) (15%, 23 голосов)
  • Михайло Мудрик (Шахтар) (15%, 22 голосов)
  • Дмитро Криськів (Металіст 1925) (10%, 15 голосов)
  • Євгеній Ісаєнко (Чорноморець) (9%, 13 голосов)
  • Дмитро Мацапура (Зоря) (4%, 6 голосов)
  • Антон Байдал (Минай) (3%, 5 голосов)
  • Артур Мурза (Оболонь, D2) (2%, 3 голосов)
  • Орест Панчишин (Кремінь, D2) (2%, 3 голосов)
  • Олександр Мельник (Олександрія) (1%, 2 голосов)
  • Гліб Літюк (Яруд, D3) (1%, 2 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехія) (1%, 2 голосов)
  • Богдан Порох (Металіст, D2) (1%, 1 голосов)
  • Максим Гірний (Мункач, D3) (1%, 1 голосов)
  • Олексій Сидоров (Металург, D3) (0%, 0 голосов)

Всего проголосовало: 72

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.