Шахтар U-19 із хет-триком Гончарука легко втримує лідерство

Шахтар невимушено виграв свій матч 9-го туру юнацької першості: у Щасливому було бито Верес — 6:0. Тричі гостей засмутив Данило Гончарук, дубль додав Дмитро Капінус

З перших хвилин оранжево-чорні звично взяли м’яча під свій контроль, але підібратися до воріт гостей виявилося не так просто: суперник оборонявся низьким блоком і максимально наситив гравцями зону перед власним штрафним майданчиком. Перший момент на 16-й хвилині створив Антон Глущенко, який увірвався з правого краю, прибрав захисника і пробив у протихід — голкіпер зреагував. До перерви були ще спроби Сігеєва й Лосенка, але відзначитися нікому з них не вдалося, відзначає офсайт Шахтаря.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Зате старт другого тайму вийшов для футболістів Шахтаря просто ідеальним, а хедлайнером розгрому став Данило Гончарук. На 49-й хвилині форвард заробив пенальті (фол воротаря) і сам його реалізував, відкривши рахунок. Потім він же після пасу Гулька вийшов сам-на-сам і знову впевнено переграв Мигаля — 2:0. І, нарешті, в один дотик замкнувши простріл Булези, Гончарук оформив хет-трик за 11 хвилин і зняв питання про переможця.

Гончарук поспішає за хет-триком. Фото shakhtar.com.

Далі гольову естафету від нападника прийняв правий захисник гірників Дмитро Капінус: на 65-й хвилині він класно пробив з гострого кута — без шансів для воротаря, а на 73-й точним ударом під дальню штангу провів п’ятий гол команди.

В атаку рветься Капінус. Фото shakhtar.com.

Крапку в матчі за кілька хвилин до кінця поставив Ілля Гулько.

Шахтар U-19 — Верес U-19 — 6:0

Голи: Данило Гончарук (49, пенальті, 56, 60), Дмитро Капінус (65, 73), Ілля Гулько (88).

Шахтар U-19: Твардовський — Капінус, Козік, Фарина, Булеза, Лосенко (Роспутько, 63), Гулько, Глущенко (Плющ, 71), Сігеєв (Бако, 63), Векленко (Пушкарьов, 63), Гончарук (Погорілий, 71).

Тренер: Оскар Ратулутра.

Верес U-19: Мигаль — Олексієвець, Гук, Савчук, Овсійчук, Дячук (Левчук, 76), Переходько, Вадовський (Барабаш, 84), Шух (Білоусов, 76), Зайко (Древаль, 76), Смітюх (Лисюк, 61).

Тренер: Богдан Самардак.

Чемпіонат U-19: Рух збирається взяти медалі, та спочатку треба брати очки у Динамо

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.