Таловеров: нам заборонено фотографуватися із болільниками

21-річний захисник молодіжної збірної України Максим Таловеров поділився враженнями від старту команди у відбірному турнірі до чемпіонату Європи-2023 (U-21). За словами захисника, наша збірна прагне перемагати у кожному матчі

Захисник молодіжної збірної України Максим Таловеров поділився враженнями від старту команди у відборі до чемпіонату Європи-2023 (U-21). Відзначимо, що підопічні Руслана Ротаня переграли Сербію (1:0) та Вірменію (2:1).

— Поділіться враженнями від старту кваліфікації до чемпіонату Європи-2023? Ці результати додадуть впевненості команді у власних силах?

— Кожен гравець в нашій команді очікував на старт кваліфікації до Євро. Прагнули розпочати з перемог. Безумовно, такі результати додадуть нам впевненості у власних силах. Кожен заліковий пункт в кваліфікації на вагу золота.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

— Які зміни можете відзначити у грі команди, якщо порівнювати з минулим відборам? У яких ігрових компонентах додали?

— Вимоги тренерського штабу не змінилися. Звісно, були внесені певні корективи, проте стиль гри залишився сталим. Відзначу, що колектив у нас став більш згуртований. Працюємо як єдиний механізм. Напевно, завдяки цьому і досягнули результатів у попередніх матчах.

— Наскільки ретельно ви відпрацьовуєте виконання стандартних положень?

— Намагалися відпрацьовувати не лише стандарти, а й інші тактичні моменти. Розуміємо, що в нас обмаль часу для тренувального процесу, але вважаю, що під час стандартів грали дисципліновано.

— У матчі з Вірменією створили низку моментів, але здобули лише мінімальну перемогу. Рахунок не по грі? Напевно, над реалізацією ще потрібно попрацювати?

— На жаль, у попередньому матчі нас підвела реалізація, адже мали забивати набагато більше, щоб у кінцівці почуватися спокійніше. До того ж пропустили нелогічний м’яч у компенсований до першого тайму час. Завжди неприємно пропускати у роздягальню. Проте, я гордий за кожного гравця у команді, адже взяли себе у руки та грали до кінця, один за одного. Саме завдяки такій самовіддачі змогли вирвати перемогу. Головне, що здобули важливі три залікові пункти.

— Атмосфера на стадіоні вам сподобалася?

— Звісно, при рідних вболівальниках завжди грається простіше. Хочу подякувати всім, хто прийшов та підтримав нашу команду. Ця перемога для вас. Знаю, що фанати були незадоволені тим, що ми не змогли сфотографуватися з ними після гри. На жаль, згідно з регламентом нам це робити зараз забороняють. Ще раз дякую всім за підтримку.

— Збірна Франції сенсаційно втратила очки у матчі з Фарерами. Те, що фаворит групи зараз позаду нашої збірної, це плюс?

— Французи гратимуть проти нас з шаленою мотивацією. Після двох турів зараз не варто дивитися у турнірну таблиці, адже вся боротьба ще попереду. Молодіжна збірна України прагне перемагати у кожному матчі.

Наша зверху Ротань лідирує: Фарери не програли французам, серби не забили в Македонії

— Наскільки ви комфортно себе почуваєте у моделі гри Руслана Ротаня?

— З кожним тренувальним збором почуваюся комфортніше. Тренерський штаб приділяє гравцям чимало часу і пояснює нам всі нюанси. Я вже адаптувався у молодіжній збірній і відчуваю себе дуже добре, — сказав Таловеров в інтерв’ю сайту Kamp-Sport.

Тренер каже Ротань: радий, що Бондаренко взяв на себе функції лідера

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.