20-річний Сікан забив у дебютному матчі за збірну: Україна втрачає перемогу у Нур-Султані

У матчі четвертого туру відбіркового турніру до чемпіонату світу зустрічалися збірні Казахстану та України. Гра проходила у Нур-Султані на Астана Арені. Відзначаємо появу у складі збірної України одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився результативною нічиєю — 2:2. Звертаємо увагу на дебютний забитий м’яч за збірну Данила Сікана

У заявці збірної Казахстану не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта.

Олександр Петраков довірив місце у складі 19-річному захиснику Іллі Забарному. У запасі залишилися: 21-річний захисник Олександр Сирота та 20-річний нападник Данило Сікан.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Вже на 92-й секунді наша збірна відкрила рахунок. Роман Яремчук ударом з-за меж штрафної змусив Покатілова витягати м’яча з сітки — 0:1. У першому таймі українці тричі влучали у каркас воріт, проте забити більше не змогли. Соболь та Ярмоленко пробили у стійку, а Сидорчук — у поперечину. Господарі покладалися на удари з-за меж штрафної і декілька разів було небезпечно, проте до гольових нагод справа не доходила. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги України.

У другому таймі характер гри не змінився. Українці контролювали хід матчу, не даючи шансів господарям. На 63-й хвилині Матвієнко підключився до атаки, але не зумів переграти голкіпера. На 65-й хвилині Соболь не реалізував вихід один на один. Дві неймовірні нагоди для нашої команди. На 68-й хвилині Аімбетов забив, але гол скасували через положення поза грою. На 75-й хвилині Валіулін потужним ударом зрівнює рахунок — 1:1. На 76-й хвилині повз ворота пробив Циганков. Підопічні Петракова кинулися забивати. На 82-й хвилині у гру увійшов Данило Сікан. Для 20-річного нападника це дебют у збірній. На 89-й хвилині Аімбетов не реалізував вихід один на один, його удар парирував Пятов. На 90+3 хвилині після прострілу Миколенка відзначився Сікан — 2:1. Дебютний м’яч для Данила за збірну. Та на 90+6 хвилині Валіулін знову робить  рахунок нічийним — 2:2.

Фото Павла Кубанова.

Казахстан — Україна — 2:2

Голи: Валіулін (75, 90+6) — Яремчук (2), Сікан (90+3).

Казахстан (5-3-2): Покатілов — Бистров, Марочкін, Логвіненко, Малий, Валіуллін — Тагиберген (Орозов, 90), Куат (Вороговський, 84), Васільєв (Жуков, 90) — Нургалієв (Зайнутдінов, 60), Шушеначев (Аімбетов, 70).

Україна (4-5-1): Пятов — Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв — Соболь (Сікан, 82), Зінченко, Сидорчук (Шапаренко, 76), Ярмоленко, Буяльський (Маліновський, 59) — Яремчук (Циганков, 58).

Готуйсь! Молодіжна збірна України розпочала збір перед відбором до Євро-2023 без Кухаревича

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.