Збірна України двічі потренувалася у Нур-Султані (відео)

Вчора національна збірна України прибула до Нур-Султану, де вже завтра зіграє матч відбору ЧС-2022 проти Казахстану. Відзначимо, що головна команда країни вже встигла провести два тренування

У понеділок збірна України прибула до Казахстану о 18:30 за місцевим часом. Переліт із Києва до Нур-Султана тривав 5 годин 15 хвилин.

Міжнародний термінал столичного аеропорту вразив цілковитою порожнечею: Нур-Султан щойно вийшов із червоної зони, і, вочевидь, рейсів із-за кордону зараз обмаль.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Під час півгодинної подорожі автобусом збірники змогли побачити височенні ультрасучасні будівлі казахстанської столиці, що вражають своїм монументалізмом. До того ж, на відміну від автотрафіку в Києві, автівки в Нур-Султані їдуть чемно й тихо, нікуди не поспішаючи, і при цьому ані найменшого натяку на затори. Одне слово, перше враження від нового місця дислокації — позитивне. Приємних емоцій додав і готель St. Regis, який стане резиденцією українців на три дні, — нова модерна споруда з просторими покоями, чудовими краєвидами з вікна та висококласним сервісом.

https://youtu.be/PYQqEmwTe1g

Перевдягнувшись у тренувальний одяг, синьо-жовті вирушили на перше теоретичне заняття під керівництвом Олександра Петракова. Одразу після теорії збірна виїхала на вечірнє тренування, що розпочалося о 21:30 за місцевим часом — або о 18:30 за Києвом. Зважаючи на той факт, що прокинулася команда за українським часом, саме цей часовий вимір є більш коректним на сьогодні.

Фото Павла Кубанова.

Після розминки футболісти попрацювали з м’ячем у квадратах, відчувши специфіку роботи на синтетиці. Частину тренування було присвячено тактичній роботі.

У занятті взяли участь 15 польових гравців та троє воротарів. Тарас Степаненко та Сергій Кривцов обмежилися біговою роботою, оскільки вчора провели повноцінний матч за свій клуб, — повідомляє сайт УАФ.

Не наш трофей: Туреччина U-17 у серії пенальті виграє Bannicov Cup (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.