Україна U-17 вириває нічию в однолітків з Білорусії (відео)

У матчі другого туру Bannicov Cup зустрічалися юнацькі збірні України на Білорусії. Гра завершилася результативною нічиєю — 2:2. Відзначаємо, що наші хлопці відігралися на 90+4 хвилині

Після першого туру на турнірі BANNIKOV CUP юнацька збірна України завдяки перемозі над командою Вірменії (4:0) захопила лідерство у своїй групі. У другий ігровий день синьо-жовті зустрічалися зі збірною Білорусі, яка вчора поступилася болгарам.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Для підопічних Олександра Юревича це була по суті остання можливість поборотися за перше місце у квартеті А. Із перших хвилин зустрічі гості не стали відходити до своїх воріт. Більше того, на 4-й хвилині білоруси скористалися помилкою захисників збірної України, наслідком чого став вихід Мартинова сам на сам із голкіпером — 0:1.

Фото Павла Кубанова.

Щоб отямитися, підопічним Олег Кузнецова знадобилося лише кілька хвилин, після чого вони почали штурмувати захисні побудови суперника, який довго не витримав. На 13-й хвилині атака правим флангом завершилася пасом Віктора Білоконя на Панченка, і той в один дотик переправив м’яча у сітку.

На 70-й хвилині  білоруси вперше у другому таймі дійшли до штрафного синьо-жовтих. Для Мартинова цього виявилося досить, щоб уразити ціль.

І знову підопічні Олега Кузнецова побігли вперед, але футболістів підводив поспіх. Могли забивати Дзень, Кремчанін, Гусєв, та м’яч не йшов у ворота до 90+4-ї хвилині. Саме тоді вдався точний удар Деркачу, який врятував Україну від поразки.

Україна U-17 — Білорусь U-17 — 2:2

Голи: Сергій Панченко (13), Максим Деркач (90+4) — Мартинов (4, 70).

Україна U-17: Косач — Савчин (Сизонюк, 68), Ломницький, Катрич, Зоренко (Деркач, 46), Янчишин, Ющенко (Дебич, 46), В. Білоконь (Кремчанін, 46), Шах (Янович, 46), Лисенко (Гусєв, 65), Панченко (Дзень, 46).

Білорусь U-17: Скапець — Храленков (Перепечка, 82), Дубатовка (Хрекович, 46), Вірейчук, Казановський, Шумський, Мялковський (Агеєв, 60), Турич (Сотніков, 60), Скаупнов (Кацинель, 78), Мокін (Кучко, 60), Мартинов (Шуль, 78).

Стартували Збірні України та Туреччини очолили свої групи на Bannikov Сup

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.