Юніори Дніпра-1 програли у Високому через низьку реалізацію (відео)

У другому сьогоднішньому матчі 6-го туру юніорського чемпіонату зійшлися Металіст 1925 й Дніпро-1. Перемогу у Високому святкували господарі, які поки що лишилися на сьомому місці у таблиці

До Харкова юнаки Дніпра-1 завітали після вимушеної перерви у чемпіонаті: матч попереднього туру з Рухом було перенесено на прохання львів’ян. За два тижні, що минули з останньої офіційної зустрічі підопічних Геннадія Щекотиліна, команда через ушкодження втратила Мельниченка та Мельничука. Першого у стартовому складі замінив Іван Матюшенко; також відбулася рокіровка на позиції центрального захисника, де замість Валентина Матюшенка з’явився Козубенко, повідомляє офсайт дніпрян.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У дебюті суперники намагалися діяти на зустрічних курсах, але при цьому більш акцентованими атаки вдавалися господарям. Вони не створювали небезпечних моментів, але зробили декілька так би мовити небезпечних підходів до штрафного, більшість з яких відбулася з правого флангу. Звідти прийшов і гол. На 11-й хвилині небезпечний простріл звідти Кінарейкін перервав, але захисників випередив на добиванні Кучков.

Після цього гості заволоділи територіальною перевагою, але ніякого зиску з цього не мали. Багато втрат і самим спортклубівцям не дозволяли створювати нічого попереду, і надавали можливості суперникам для контратак. Лише на 41-й хвилині було створено першу загрозу воротам Металіста 1925, але удар Свистуна від лівого кута воротарського відбив голкіпер.

У другому таймі харків’янам знову вдався швидкий гол. Тривалу атаку ударом у дотик завершив Емере, якого залишили на самоті у центрі штрафного майданчика. Дніпро-1 відповів ще одним моментом Свистуна — він бив тепер з правого флангу, і знову удар парирував воротар.

Дуже гостро було на 89-й хвилині, коли Демиденко протаранив правий фланг, але пробив з вигідної позиції над поперечиною.

Металіст 1925 U-19 — Дніпро-1 U-19 — 2:0

Голи: Артем Кучков (11), Антоній Емере (51).

Металіст 1925 U-19: І. Потімков — Гуренко (Понамарьов, 89), Ю. Потімков, Шишко, Дзюба, Дегтярьов, Кучков (Баранов, 65), Емере (Яшин, 77), Курцев, Журавель (Товкач, 77), Стрельник (Лещинський, 65).

Тренер: Роман Мельник.

Дніпро-1 U-19: Кінарейкін — Кононов, Козубенко (В. Матюшенко, 62), Попов, Чалий, Лебедєв, І. Матюшенко, Єршов (Бешляга, 55), Свистун (Демиденко, 62), Ківінда (Колодежний, 78), Приступа (Кравченко, 46).

Тренер: Геннадій Щекотилін.

Чемпіонат U-19: забивні атакери Зорі проти надійного захисту Ворскли

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.