Гусєв присвятив перший гол за збірну своїй родині (відео)

Футболісти київського Динамо Олексій Гусєв і Дмитрій Кремчанін стали авторами двох перших голів збірної України U-17 на турнірі Bannikov Сup: вони поклали початок розгрому команди Вірменії (4:0)

Своїми враженнями від першого поєдинку на турнірі BANNIKOV CUP з командою Вірменії (4:0), поділилися гравці юнацької збірної України.

Олексій Гусєв (захисник збірної України U-17): «Після поєдинку залишилися тільки позитивні емоції. У нас згуртований колектив, тому в грі проти збірної Вірменії багато що виходило. Хоча, звичайно, були й помилки. Але, думаю, що більшою мірою команді вдалося виконати установку тренерського штабу на гру. Приємно забити гол уже в першому матчі за збірну. Цей м’яч я присвятив своїй родині та всім своїм друзям».

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Дмитрій Кремчанін (півзахисник збірної України U-17): «Попри розгромний рахунок у матчі зі збірною Вірменії, я б не сказав, що гра вийшла для нас легкою. Це ще добре, що нам удалося двічі забити в дебюті поєдинку, далі стало набагато легше у психологічному плані. Часу для святкування немає. Уже наступного дня гра з командою Білорусі, тому розслаблятися не можна, ми хочемо виграти цей турнір».

Як зіграли Збірні України та Туреччини очолили свої групи на Bannikov Сup

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.