Три голи динамівців помогли збірній України переможно стартувати на BANNIKOV CUP (відео)

Сьогодні на стадіонах Києва, Бучі, Борисполя та Обухова стартував 17-й за ліком міжнародний турнір BANNIKOV CUP. У ньому беруть участь юнацькі збірні U-17 (футболісти не старші 2005 року народження)

Збірна України під керівництвом Олега Кузнецова у стартовому матчі в Бучі на стадіоні Ювілений зустрічалися з командою Вірменії, яка була дебютантом цих змагань. Із перших хвилин українці почали штурмувати захист гостей. Були непогані моменти для взяття воріт у Деркача, Дебича, але гол на 9-й хвилині забив Гусєв.

Після забитого м’яча українці не збиралися зупинятися. Двічі на ударній позиції опинявся Дзень, але воротар збірної Вірменії був на висоті. Перевага господарів була беззаперечною, і вони таки домоглися свого. На 25-й хвилині Кремчанін утік від захисника й влучно пробив у кут воріт — 2:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

І тільки на 31-й хвилині вірмени змогли відповісти першим ударом у бік воріт, відзначає офсайт УАФ. Хоча на перерву збірна України повинна була йти, виграючи щонайменше у три м’ячі, але свій шанс не використав Дебич.

Фото Павла Кубанова.

У дебюті другої 45-хвилинки гості активізувалися і стали частіше гостювати на половині поля українців. Однак до небезпечних моментів біля воріт Кравця справа не доходила. Усе це було наслідком того, що синьо-жовті трохи заспокоїлися, хоча і в цей період часу перспективних атак у команди Олега Кузнецова вистачало. І одна з них виявилася результативною. На 65-й хвилині після подачі кутового знову динамівець — цього разу Назар Балаба — ударом головою спрямував м’яча у сітку.

А перед самим закінченням поєдинку хавбек Шахтаря Олександр Ющенко прямим ударом зі штрафного поцілив у ціль. 4:0.

Bannikov Сup

Група А. 1 тур

Україна U-17 — Вірменія U-17 — 4:0

Голи: Олексій Гусєв (9), Дмитрій Кремчанін (25), Назар Балаба (65), Олександр Ющенко (90+3).

Україна: Кравець — Д. Білоконь, Сизонюк, Балаба, Гусєв (Лисенко, 90), Янович (Ломницький, 70), Янчишин (Ющенко, 46), Деркач (Шах, 46), Кремчанін (В. Білоконь, 60), Дебич (Зоренко, 46), Дзень (Панченко, 60).

Вірменія (стартовий склад): Хачатрян — Арутюнян, Бабаян, Варданян, Аветісян, Мкртчян, Товмасян, Акобян, Халтакчінян, Оганісян, Башоян.

Свій наступний матч на турнірі підопічні Олега Кузнецова проведуть завтра 27 серпня, також у Бучі проти команди Білорусі. Початок матчу — о 17:00.

Зустрілися! Тренер збірної України U-17 Кузнєцов: на Bannicov Cup акцент робитимемо на своїх діях

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.