Єзерський викликав у збірну 18-річного нападника Волині

18-річний нападник Волині Денис Теслюк отримав виклик до юнацької збірної України U-19. Нагадаємо, що раніше футболіст викликався у розташування збірної, але збір скасували через коронавірус

Нападника Волині Дениса Теслюка викликали на навчально-тренувальний збір юнацької збірної України (U-19). Нагадаємо, що молодого форварда хрестоносців уже викликали до юнацької команди навесні, однак тоді збори команди скасували через обмеження, пов’язані з Covid-19.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Підопічні Володимира Єзерського (якого призначили виконувачем обов’язків головного тренера команди після відходу Олександра Петракова до головної збірної країни) працюватимуть разом із 30 серпня по 7 вересня та проведуть два товариські поєдинки.

На зборі команда готуватиметься до кваліфікаційного раунду Євро-2022 (U-19), який проходитиме в Польщі з 6 по 12 жовтня. Там збірна України, окрім господарів, боротиметься за путівку на континентальну першість проти Фінляндії та Мальти, а дві найкращі збірні (плюс найкраща серед третіх місць відбірного циклу) приєднаються до Португалії в еліт-раунді кваліфікації на Євро, що відбудеться уже наступного року в Словаччині, — повідомляє сайт Волині.

Жваво Три голи динамівців помогли збірній України переможно стартувати на BANNIKOV CUP (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.