Динамо громить Десну і виходить на перше місце

У матчі п’ятого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Динамо та Десна. Гра проходила на стадіоні Динамо ім. Лобановського. Відзначаємо появу у стартовому складі Динамо двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Динамо — 4:0

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного та 21-річного захисника Олександра Сироту. У запасі залишився 19-річний голкіпер Руслан Нещерет.

Олександр Рябоконь не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 21-річний хавбек Денис Демяненко та 21-річний нападник Ілля Шевцов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 22-й хвилині міг забивати Тотовицький, але гравець Десни пробив повз ворота. Динамівці вийшли вперед на 30-й хвилині. Неймовірний за красою удар вдався Буяльському — 1:0. На 37-й хвилині за фол Сафронова на Буяльському арбітр призначив пенальті у ворота Десни. Одинадцятиметровий реалізував Циганков — 2:0. Команди пішли на перерву за комфортної переваги Динамо.

Десна агресивно розпочала другу половину зустрічі. Підопічні Рябоконя кинулися в атаку. Проте, сіверяни помилилися у захисті і Буяльський довів рахунок до розгромного — 3:0. На 71-й хвилині вихід один на один не реалізував Шкурін. На 77-й хвилині у гру увійшов Шевцов. На 78-й хвилині м’яч від Завійського залетів у ворота — 4:0. На 84-й хвилині попередження отримав Забарний.

У підсумку, гра завершилася розгромною перемогою Динамо.

Динамо — Десна — 4:0

Голи: Буяльський (30, 57), Циганков (37, пенальті), Завійський (79, у свої ворота).

Динамо: Бойко — Сирота (Тимчик, 67), Забарний, Сидорчук (Шепелєв, 67), Кендзьора, Миколенко, Циганков (Караваєв, 68), Шапаренко, Гармаш, Антюх (Лєднєв, 77), Буяльський.

Десна: Литовка — Сафронов, Цимбалюк, Масалов (Шевцов, 77), Домбровський, Арвеладзе (Болбат, 46), Тотовицький (Дегтярьов, 87), Калітвінцев, Картушов, Завійський, Безбородько (Будківський, 46).

Чемпіонат U-19: Динамо з хет-триками Діалло та Волошина громить Десну (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.