Екс-захисник молодіжної збірної України приніс перемогу Олександрії у Ковалівці

У матчі п’ятого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Колос та Олександрія. Гра проходила у Ковалівці, на стадіоні Колос. Звертаємо увагу на відсутність у стартових складах команд гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Олександрії — 1:0

Тренери Колоса та Олександрії на випустили жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі Колоса залишилися: 19-річний воротар Кіріл Фесюн, 21-річний хавбек Станіслав Сорокін.

У запасі Олександрії залишилися: 20-річний воротар Валентин Горох, 21-річний захисник Олександр Мельник, 19-річний хавбек Еміль Мустафаєв.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 12-й хвилині міг забивати Цуріков, але з його ударом впорався Маханьков. На 22-й хвилині удар Чурка парирував Білик. Загалом, у першому таймі господарі більше володіли м’ячем, проте забити не змогли. Перша половина зустрічі завершилася нульовою нічиєю.

На 51-й хвилині після подачі з кутового відзначився Бабогло — 0:1. На 70-й хвилині удар Богданова парирував Білик. Через дві хвилини міг забивати Одарюк, але гравець Олександрії не зміг влучити у площину воріт. На 88-й хвилині свій момент мав Бабогло, але удар захисника парирував Маханьков. Відігратися господарі так і не змогли.

У підсумку, матч завершився мінімальною перемогою Олександрії.

Колос — Олександрія — 0:1

Гол: Бабогло (51).

Колос: Маханьков — Золотов, Павловець (Костишин, 75), Новак (Гавриш, 6), Петров, Саків (Чорноморець, 76), Мілько, Нгамба (Богданов, 57), Дієго, Чурко, Сітчінава (Лисенко, 76).

Олександрія: Білик — Бабогло, Ковалець, Калюжний (Дришлюк, 90+2), Спінеллі (Устименко, 46), Третьяков, Мірошніченко, Кожушко (Одарюк, 65), Демченко (Рибалка, 46), Дубра, Цуріков.

Чемпіонат U-19 Олександрія з голом ветерана в гостях здолала Колос (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.