Динамо U-16 взяло бронзу на турнірі Champions Cup, обігравши земляків (відео)

Київське Динамо U-16 (футболісти 2006 року народження) завершили свій виступ на турнірі Champions Cup, присвяченом пам’яті Габора Ноймана, організатором якого виступала Академія ФК Варда (Кішварда)

Відзначимо, що у першому матчі на турнірі українська команда мінімально поступилася Академії Пушкаша (0:1). Щоб поборотися за перше місце у групі та вихід до фіналу змагань потрібно було будь-що перемагати хорватів та розраховувати на поразку академії Пушкаша у матчі з тим же Хайдуком.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Зі своїм завданням кияни впоралися. На 23-й хвилині гравці Динамо вийшли уперед. Активну участь в епізоді взяв Калин, а завершального удару завдавав Лобко: на перший його удар зреагував воротар, другий заблокував захисник і, нарешті, з третього разу Віталій влучно пробив повз воротаря — 1:0. Крапку у матчі на 37-й хвилині поставив Осипенко.

Динамо U-16 — Хайдук U-16 — 2:0

Голи: Лобко (23), Осипенко (37).

Динамо: Микитенко — Захарченко,  Коробов,  Нестеренко,  Бельчіков (Мариновський, 31), Хмеловський (Білий, 41),  Іщенко, Осипенко ( Пашко, 41),  Калин (Кузик, 41),  Шевченко,  Лобко (Пономаренко, 31).

У підсумку підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка посіли друге місце у своїй підгрупі та у поєдинку за бронзові медалі змагань зустрілися із МФА Мункач, який теж став другим у паралельній групі.

Цікаво, що Динамо U16 вже зустрічалося із Мункачем у контрольному матчі під час навчально-тренувального збору на базі мукачівців у Дерцені, нагадує офсайт Динамо. Тоді столична команда перемогла з великим рахунком 8:1. Цього ж разу обидві команди активно розпочали поєдинок, обмінюючись атаками на ворота одна одної. Ближче до середини тайму кияни почали завершувати свої атаки ударами по воротах. Зокрема, хороша можливість забити була у Кузика, який пробив повз воротаря, але на шляху м’яча став захисник, який врятував свою команду від вірного голу. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Лише ближче до завершення матчу кияни змогли реалізувати одразу два своїх моменти: спочатку Захарченко своєчасно відгукнувся на фланговий навіс та з близької відстані, черкнувши м’яча головою, спрямував його у сітку, а всього через п’ять хвилин Пашко подвоїв перевагу красивим ударом точно у кут воріт.

Динамо U-16 — МФА Мункач U-16 — 2:0

Голи: Захарченко (52), Пашко (57).

Динамо: Суркіс — Кузьменко (Нестеренко, 3), Коробов, Захарченко, Дикий (Мариновський, 54), Іщенко, Кузик (Лобко, 54), Білий (Осипенко, 31), Калин (Хмеловський, 37), Шевченко (Пашко, 37), Пономаренко (Задорожний, 58).

Після фінального матчу між угорськими академією Пушкаша та ФК Варда (Кішварда), який завершився перемогою у серії післяматчевих пенальті Варди 4:2 (основний час завершився унічию 0:0), відбулася урочиста церемонія нагородження призерів та учасників. Організатори визначили найкращих гравців у різних номінаціях. Серед них опинився і представник Динамо: найкращим гравцем турніру став півзахисник Кирило Пашко, якому вручили пам’ятну нагороду.

Турнір Гаваші Динамо зазнало поразки від Шахтаря на Закарпатті під завісу фінального матчу

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.