Футболісти Шахтаря не залишили шансів суперникам зі Львова в Ужгороді

На VII міжнародному юнацькому топ-турнірі на честь Андрія Гаваші відбулися перші матчі другого етапу, з яких найбільшу увагу викликала зустріч між представниками Еліт-ліги ДЮФЛУ донецьким Шахтарем та львівським Рухом у півфінальній пульці за 1—4 місця

Закарпатський VII міжнародний юнацький топ-турнір на честь Андрія Гаваші добігає кінця. Сьогодні були проведені перші матчі другого етапу, на якому команди вже сперечаються за певні місця у рейтингу. І одним з найбільш цікавих обіцяв стати матч між футболістами 2005 року народження Шахтаря та Руху. Але гірники просто задавили суперника.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Команда Олександра Ситника та Сергія Даценка не дозволила львів’янам грати у той футбол, який їм подобався. Рух переважно захищався і не дуже часто переходив центр поля за рахунок комбінаційних дій. Такою команду Анатолія Біляя на турнірі бачити ще не доводилося. Мовчав навіть найбільш креативний лівий фланг Руха — Роман Ковалюк та Назар Касарда, не вдавалося розігнати атаку й Максиму Бойку.

А от Шахтар робив свою справу із чітким розумінням нюансів. І забивав на різні смаки. Два голи народилися на правому фланзі, де дуже агресивно грав Олександр Шелковенко. Це після його прострілу відкрив рахунок у матчі Данило Кревсун. І саме після його проходу та прострілу зробив рахунок 3:0 Максим Деркач, який замкнув дальню стійку.

Перед цим Деркач ще й сольний прохід влаштував з ударом у дальній кут. А крапку у побитті Руху поставив Олег Яблонський, який накрутив кількох суперників під час забігу до штрафної суперника та пробив повз воротаря.

І тільки за рахунку 4:0 у Руха почали з’являтися реальні шанси забити. Головою після комбінації за участі Назара Касарди та Максима Стрюкова бив Павло Падук, а потім помилку Євгена Яновича, який в цілому зіграв майже бездоганно, використав дуже активний джокер львів’ян Рамік Гаджиєв — 4:1.

Він же міг забити ще раз, але добре зіграв воротар. А у Шахтаря трохи не вистачило влучності Антону Демченку. Можливо, в нього буде можливість виправити цю помилку у фінальному матчі, який відбудеться 21 серпня на центральному полі ужгородського стадіону Авангард. Суперник Шахтаря — Динамо.

Шахтар Донецьк U17  Рух Львів U17  4:1

Голи: Кревсун (30), Деркач (37, 54), Яблонський (59) — Гаджиєв (65).

Шахтар: Кравець (Набит, 56) — Шелковенко (Матвійчук, 61), Башмарін (Хохлов, 61), Огарков, Солтис (Гетьман, 56) — Янович — Якименко (Кулініч, 56), Кревсун (Скригун, 61), Князєв (Яблонський, 41), Деркач (Скляренко, 59) — Дубровний (Демченко, 52).

Рух: Ванівський — Стрюков (Кулик, 61), Данілевич, Соломка, Ковалюк (Дрозд, 61) — Волощук (Рожко, 41), Бойко (Гаджиєв, 61) — Грабовецький (Вітюк, 38), Падук (Музичук, 61), Касарда (Гулка, 61) — Білевич (Присяжнюк, 52).

Кадри Ротань викликав на вересневі матчі молодіжної збірної трьох легіонерів

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.