Тренер Динамо U-15 Лозинський: в ігровому плані команда додала (відео)

Тренер Динамо U-15 Євген Лозинський поділився враженнями від перемоги команди над ДЮСШ-15 (3:0) у матчі другого туру турніру на честь Андрія Гаваші. За словами наставника, команді потрібно працювати над завершенням атак та фланговими передачами

Тренер академічної групи Динамо U15 Євген Лозинський підбив підсумки другого матчу своїх підопічних на турнірі на честь Андрія Гаваші, у якому команда з рахунком 3:0 обіграла київську ДЮСШ-15:

— Щодо нашого матчу скажу, що в ігровому плані ми додали і виглядали краще, ніж напередодні. Домінували на полі в першому таймі і особливо в другому. Створили багато моментів, що дуже радує, але знову «кульгає» реалізація. Ми, як тренери, отримали інформацію, що потрібно працювати над завершенням атак і фланговими передачами, тож ця гра піде нам на користь.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Два пенальті в матчі свідчать про те, що суперники не встигали за швидкими гравцями атаки?

— Коли ми вийшли на гру, і я побачив, що проти нашого Ільченка — найменшого за зростом гравця в команді — буде грати найвищий футболіст із команди суперника, я одразу сказав, що він заробить пенальті. Саша вміє це робити: він хоч і маленький, але боєць і з хитринкою. У минулому чемпіонаті він заробив 5 чи 6 одинадцятиметрових у моментах, коли він обігрує суперника, ставить корпус, а високі, масивні суперники свідомо того не бажаючи, збивають його своєю вагою і габаритами. Тож у моменті з першим пенальті швидкісної атаки не було — Ільченко просто зіграв індивідуально сильно і обіграв суперника.

А другий одинадцятиметровий удар ми заробили після швидкої атаки, коли Попов виходив сам на сам із воротарем, і на ньому порушили правила. Богдан правильно відкрився, йому віддали своєчасну передачу, і воротарю нічого не залишалося, крім як на ньому сфолити.

— Третій гол — результат добре розіграної комбінації?

— Так, ця комбінація порадувала, і вона стала результативною. Але були і ще кращі атаки, які ми були зобов’язані завершувати голами, оскільки моменти були стовідсотковими. Загалом другий тайм нас більше порадував тим, що ми створили велику кількість гольових моментів.

— Сьогодні ви знову дали можливість майже всім хлопцям зіграти по тайму?

— Так, перед грою майже всі вже знали, хто вийде в стартовому складі — ми трохи розбавили хлопців по позиціях. Тим, хто вчора відіграв два тайми, сьогодні дали зіграти тайм, а ті, хто провів тайм, сьогодні грали два. Плюс, як я вже сказав, точково трохи поміняли їх по позиціях.

— У третьому матчі групового етапу Динамо зустрінеться з угорським ФК Варда. Це цікавий суперник?

— Ми набрали шість очок, а наш суперник свій матч грає після нас, тож будемо відштовхуватися від цього результату. У цілому, враховуючи, що ми дивилися їхній матч учора, мені здається, угорська команда буде сильнішою за тих суперників, з якими ми вже зустрічалися на турнірі. Тож гра дійсно має вийти цікавою, — цитує Лозинського сайт Динамо.

Як зіграли? Міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші серед команд U-15: впевнені перемоги Динамо та Шахтаря

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.