Динамо U-15 з розгромом здобуває другу перемогу на закарпатському турнірі (відео)

У матчі другого туру міжнародного турніру на честь Андрія Гаваші зустрічалися Динамо U-15 та ДЮСШ-15. Гра завершилася перемогою Динамо — 3:0

У другому матчі на турнірі на честь Андрія Гаваші, який цими днями триває в Ужгороді та районі, Динамо U15 (футболісти 2007-го року народження) під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського зустрічалися з київською ДЮСШ-15.

Вже на першій хвилині динамівці забили після подачі зі штрафного, коли головою м’яча у сітку спрямував Білий, але миттю раніше арбітр зафіксував офсайд, тож гол не було зараховано.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Надалі динамівці все ближче підбиралися до володінь суперника, гра переважно проходила на чужій половині поля. В одній з атак гравець ДЮСШ-15 недозволеним прийомом зупинив прохід Ільченка, і арбітр справедливо призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар взявся виконувати сам постраждалий, але воротар із його ударом у кут воріт впорався. Втім, Олександр вчасно зорієнтувався та з другої спроби таки добив м’яч у сітку.

На 44-й хвилині Попов з пенальті збільшив перевагу Динамо —2:0. Через чотири хвилин динамівці забили ще. М’яч від Губенка отримав Драган та метрів з 15-ти вразив ціль, довівши рахунок до великого. Надалі у гостей було ще вдосталь можливостей, щоб забити, але до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Динамо U-15 — ДЮСШ-15 U-15 — 3:0

Голи: Ільченко (11), Попов (44, пенальті), Драган (48).

Динамо (1-й тайм): Сьомка — Варивода, Човгаленко, Білий, Дорошенко, Белев’ят, Черчукан, Редушко, Ільченко, Губенко,  Богданов.

Динамо (2-й тайм):  Мойсеєв — Рибак, Варивода, Михайленко, Дехтяр,  Редушко ( Макаров, 55), Драган, Озимай,  Губенко, Букатий, Попов.

Голеадор Кращий бомбардир Шахтаря до шести голів в першому турі додав ще три у другому

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.