Динамо U-17 знущається над ДЮСШ Тернопіль у другому турі міжнародного турніру (відео)

У другому турі дитячо-юнацького турніру на честь Андрія Гаваші зустрічалися Динамо U-17 та ДЮСШ Тернопіль U-17. Гра завершилася нищівною перемогою киян — 6:0

У другому матчі на турнірі на честь Андрія Гаваші, який цими днями триває в Ужгороді та районі, Динамо U17 (футболісти 2005-го року народження) зустрічалися з тернопільською ДЮСШ.

Не довівши свою атаку до логічного завершення, тернопольці пропустили стрімку контратаку, у завершальній стадії якої до воріт проривався Зоренко, але, незважаючи на те, що суперників поблизу не було, влучити у площину воріт не зміг. А ось свій наступний момент динамівці реалізували: Микитюк майстерно виконав штрафний удар, призначений метрах у 20-ти від воріт трохи правіше від центра, закрутивши м’яч точно у дальній кут воріт — 1:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 19-й хвилині Ковальов збільшив перевагу киян —2:0. Наприкінці першого тайму Бойченюк довів рахунок до розгромного — 3:0.

Щойно розпочався другий тайм, Сизонюк забив четвертий м’яч: динамівці розіграли кутовий, доставили м’яча на дальню стійку, де Єгор головою переправив його у сітку. А ще через кілька хвилин пенальті заробив Янчишин, якого суперник збив з лівого боку власного штрафного. Одинадцятиметровий удар чітко та впевнено реалізував Гусєв —5:0. Крапку у матчі поставив все той же Гусєв —6:0.

Таким чином, Динамо святкує другу поспіль розгромну перемогу.

Динамо U-17 — ДЮСШ Тернопіль U-17 — 6:0

Голи: Микитюк (9), Ковальов (19), Бойченюк (39), Сизонюк (43), Гусєв (54, пенальті, 67).

Динамо (перший тайм): Старушко — Котуха, Федоренко, Мітько, Цілик, Василець, Ковальов, Микитюк, Білоконь, Дзень.

Динамо (другий тайм): Косач — Сизонюк, Балаба , Гусєв, Котуха,  Мітько, Янчишин, Бойченюк (Михайлів, 48), Грохольський, Кремчанін, Зоренко.

Взялися Динамо U-15 з розгромом здобуває другу перемогу на закарпатському турнірі (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.