Тренер Динамо U-15 Лозинський про перемогу над МФА: результатом задоволені, хоча кінцівка була нервова

Тренер Динамо U-15 Євген Лозинський прокоментував перемогу своєї команди у матчі першого туру турніру на честь Андрія Гаваші проти МФА Мункач (1:0). За словами наставника киян, турнір команда розглядає як елемент підготовки до чемпіонату

Тренер Динамо U15 Євген Лозинський прокоментував стартовий поєдинок команди на турнірі на честь Андрія Гаваші проти МФА Мункач, у якому кияни здобули перемогу з рахунком 1:0:

— На базі МФА Мункач ми тренуємося вже близько тижня, а до цього ще тиждень працювали в Києві. Йде підготовчий етап до чемпіонату ДЮФЛ. Сьогодні ми провели першу гру не лише на турнірі, а й за весь час підготовки. Звісно, хлопці тренувалися під навантаженнями, працюючи у дворазовому режимі, тому в матчі були трохи втомленими.

Турнір на честь Андрія Гаваші ми розглядаємо в якості підготовки до чемпіонату, хочемо дати всім хлопцям можливість пограти, щоб вони згадали взаємозв’язки, адже, повторюся, ми вже близько двох місяців не проводили ігор. Звичайно, завдання перемогти ніхто не відміняв, але підготовка важливіше.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Як можете прокоментувати  матч із МФА Мункач? Чому, створивши багато моментів, ви змогли реалізувати лише один?

— По грі ми перевершували суперника, створили багато моментів, хай не стовідсоткових, але ударів із дальньої та середньої дистанції було вдосталь. Також було багато кутових у нашому виконанні, флангових передач, але кульгає реалізація і якість передач. Утім, наразі це ще допустимо, оскільки цілеспрямовано ми над цим ще не працювали.

Результатом ми задоволені, хоча рахунок 1:0 по ходу матчу призвів до нервового закінчення. Ми не могли забити другий м’яч навіть незважаючи на вилучення в складі суперника, а це слід було зробити, щоб зняти всі питання. Свої корективи трохи внесла погода: ми починали гру, коли сонця не було, але потім воно вийшло після дощу, і стало важко дихати. Майже всім хлопцям дали зіграти по тайму, тільки двоє людей провели на полі весь матч.

— Ви вже працювали з цією командою в минулому році, а для Юрія Дмитруліна, з яким ви будете в цьому сезоні працювати разом, вона нова. Як відбувається знайомство і взаємодія?

— Ми відмінно спрацювалися, притираємося один до одного. Ми з ним знайомі давно, та й хлопців Юрій Михайлович знає. В академії всі тренери знають футболістів усіх команд. Він дивився і футболістів 2007-го року народження, а навесні проводив у них тренування, коли бували накладки, пов’язані з іграми. Тож жодних проблем немає. Зрозуміло, що у кожного тренера свої вимоги, це нормально. Часом під час тренувань робимо паузу, пояснюємо, підказуємо і розповідаємо все хлопцям, щоб вони скоріше зрозуміли, як ми хочемо грати і за рахунок чого. У плані комунікації у нас усе нормально, — цитує слова Лозинський сайт Динамо.

Так тримати! Динамо U-15 з розгромом здобуває другу перемогу на закарпатському турнірі (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.