Шахтар завдяки голам молодих легіонерів перемагає Генк

У матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зустрічалися  Шахтар та Генк. Гра проходила на київському НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартових складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Шахтаря – 2:1. Звертаємо увагу на забиті м’ячі 20-річного Лассіни Траоре та 21-річного Маркоса Антоніо.

Роберто Де Дзербі з перших хвилин випустив: 20-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 21-річного захисника Вітао, 21-річних хавбеків Тете та Маркоса Антоніо, а також 20-річного нападника Лассіну Траоре. У запасі залишилися: 20-річний хавбек Михайло Мудрик, 18-річний хавбек Георгій Судаков та 20-річний нападник Данило Сікан.

Тренерський штаб Генка довірив місце у складі 19-річному голкіперу Маартену Вандевоордту. У запасі залишилися: 18-річний голкіпер Вік Шамбаре, 19-річний голкіпер Тобе Лейсен, 21-річний захисник Мухаїд Садік, 19-річний хавбек Гесенс, 18-річний Люка Ойн, 18-річного нападника Немета.

Гості з перших хвилин кинулися вперед, проте перший момент у матчі створили гірники. З ударом Тете у стрибку впорався голкіпер бельгійців. На 10-й хвилині небезпечно пробивав Бонгонда, але гравцю Генка не вистачило точності. Поступово українська команда взяла гру під власний контроль. На 27-й хвилині Шахтар відкриває рахунок. Після передачі Тете відзначився Лассіна Траоре – 1:0. На 32-й хвилині небезпечно пробивав Хейнен, але його удар відбив Трубін. На 37-й хвилині у гру увійшов Судаков. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги Шахтаря.

На 54-й хвилині Бонгонда з декількох метрів пробив вище воріт. Дуже активний початок тайму від гостей. На 64-й хвилині після подачі з кутового Онуачу влучив у поперечину. На 71-й хвилині Трубін отримав попередження за затримку часу. На 76-й хвилині Маркос Антоніо влучним ударом ставить крапку у матчі і виводять Шахтар у раунд плей-оф Ліги чемпіонів. На 82-й хвилині у гру увійшов Садік. На 85-й хвилині на полі з’явився Данило Сікан. На 90-й хвилині Десерс скорочує відставання у рахунку – 2:1.

У підсумку, гра завершилася перемогою Шахтаря.

Шахтар – Генк 2:1

Голи: Траоре (27), Маркос Антоніо (76) – Десерс (90)

Шахтар (4-1-4-1): Трубін – Додо, Марлон, Вітао, Матвієнко – Маркос Антоніо – Тете, Педріньо (Судаков, 37, Коноплянка, 67)), Майкон (Степаненко, 84), Алан Патрік (Марлос, 67) – Траоре (Сікан, 85)

Генк (4-3-3): Вандервоордт – Артеага, Лукумі (Десерс, 68), Куеста, Муньос – Грошовскі (Ейтінг, 62), Хейнен, Торстведт (Тресор, 62) – Іто  (Садік, 82), Онуачу (Пейнсіл, 82), Бонгонда.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.