Ліга конференцій: Шахтар Караганда у серії пенальті вибиває Колос

У матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій зустрічалися Шахтар Караганда та Колос. Гра проходила на Астані Арені в Нур-Султані. Відзначаємо відсутність у складах команд гравців з реєстру Золотого Таланту

Основний час зустрічі завершився нульовою нічиєю. У серії пенальті перемогу святкував Шахтар Караганда – 3:1.
Тренери Шахтаря та Колоса не випустили жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі Шахтаря залишилися: 19-річний нападник Іван Свірідов, 19-річний хавбек Абилайхан Назимханов, 21-річний захисник Таір Нурсеітов.
У першому таймі було багато боротьби, але обмаль конструктиву. Команди не хотіли ризикувати, тому голкіпери залишалися без роботи. До того ж, гравці в низці епізодах помилялися у простих ситуаціях. Єдиний небезпечний момент у таймі стався на 8-й хвилині, коли простріл Дієго на Сітчінаву в останній момент перехопив захисник. Команди пішли на перерву за нулів на табло.
На початку другого тайму господарі більше володіли м’ячем ,але знову ж таки без загострень. Гра надалі проходить без моментів. Команди по черзі володіють м’ячем, але створити бодай щось у нападі не виходить. На 84-й хвилині міг забивати Богданов, але Андрій з вигідної позиції пробив повз ворота. Основний час протистояння завершився внічию. За 180 хвилин команди забити не змогли. Долю протистояння вирішиться в екстратаймі.
Забити і за 30-ть хвилин овертайму команди також не змогли. Долю переможця вирішить серія пенальті. У серії пенальті перемогу

Шахтар Караганда – Колос 0:0 (серія пенальті – 3:1)
Серія пенальті: Нурієв (воротар) – 0:0, Рустемовіч – 1:0, Чорноморець – 1:1, Букарац – 2:1, Чурко (воротар) – 2:1, Граф – 3:1, Павловець (воротар) – 3:1
Шахтар Караганда (4-3-3): Шацький – Кибирай (Хозін, 89), Мавутор, Граф, Буйволов, Габишев (Назаренко, 61) – Рустемовіч, Букарац, Мітошевіч (Ламандж, 89) – Ташев (Татитаєв, 63), Шикавка (Оміртаєв, 60, Умаєв, 106)
Колос (5-4-1): Волинець – Чорноморець, Новак, Мілько, Павловец, Золотов – Каріока (Чурко, 60), Костишин (Нурієв, 88), Богданов (Задоя, 97), Ільїн 9Саків, 106)– Сітчінава (Лисенко, 60)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.