Тренер Зорі U-19 Баранов: ми на правильному шляху, результат обов’язково прийде (відео)

Тренер юнацької команди Зорі Василь Баранов поділився враженнями від матчу команди проти Динамо у 3-му турі чемпіонату U-19 (2:4). За словами фахівця, його команда намагалася нав’язати супернику свою гру

Старший тренер юнацької команди Зорі Василь Баранов оцінив минулу гру юнацького складу луганської Зорі проти однолітків з київського Динамо (2:4).

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Ми грали проти суперника, який на лідируючих позиціях у чемпіонаті. Клуб, який має кваліфікованих футболістів і провідну футбольну школу України. Але ми намагаємося ніколи ні під кого не підлаштовуватися, намагаємося нав’язати свою гру суперникові. Це може виходити чи ні, але ми хочемо грати першим номером, пресингувати, відбирати м’яч, змушуємо суперника помилятися.

Що стосується гри, то пропустили зі стандарту на перших хвилинах непотрібний гол. Потім довелося відіграватися. Динамо скористалося ситуацією і грало за рахунком. Ми намагалися відігратися, забили гол. Начебто і добре працювали з м’ячем, але суперник покарав нас за наші ж помилки.

Жилкін пропускає від Динамо. Фото фейсбук Зорі.

Обидві команди показали гідну гру, яка сподобалася вболівальникам. Для хлопців можна буде почерпнути моменти в плані розвитку. Ми на правильному шляху. А результат обов’язково буде.

Готуйсь! Турнір на честь Гаваші: найсильніші з України і три команди з Угорщини

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.