Неординарна ситуація: матч Металіста 1925 U-19 міг не відбутися

Матч третього туру юнацького чемпіонату України між Металістом 1925 та Чорноморцем міг бути скасований. Відзначимо, що гра через технічні причини була перенесена на інше поле

Неприйнятна для юнацького футболу подія відбулася в матчі третього туру чемпіонату України U-19 між Металістом 1925 і Чорноморцем. Матч у Високому з незрозумілих технічних причин був перенесений на інше поле, — повідомляє terrikon.

Гра між Металістом 1925 U-19 і Чорноморцем U-19 повинна була бути зіграна на поле №1 навчально-тренувальної бази Металіст у Високому, проте в день гри почалися технічні роботи, які були спочатку призупинені і потім продовжені безпосередньо під час матчу. Про ці роботи керівництву клубу не було відомо нічого.

Ситуація була ускладнена ще й тим, що ці роботи на базі у Високому були ініційовані тими, з ким домовлялися про оренду саме цього поля, тобто про проведення там матчу на базі знали.

— Це було шоком для обох команд, тренерів та керівництва Металіста 1925 в цілому, адже роботи на цьому полі до цього не проводилися і почалися саме в день матчу, незважаючи на те, що було відомо, що тут повинна була відбутися гра, — сказав кореспонденту terrikon.com генеральний директор клубу Ярослав Вдовенко. — Ми вдячні делегату УАФ, який пішов нам назустріч і переніс матч. Вважаю, що ця ситуація зроблена штучно і на клуб продовжує чинити тиск третя сторона, яка точно діє не в інтересах розвитку українського та харківського футболу, не в рамках здорової і чесної конкуренції суб’єктів футболу. Такі речі в українському футболі неприпустимі, це справжнє беззаконня, який ставить під загрозу розвиток нашого футболу.

Додамо, що матч закінчився перемогою Металіста 1925 з рахунком 4: 1.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.