Чемпіонат U-19: Бако та Пушкарьов виривають для Шахтаря перемогу в грі з Олександрією

У матчі третього туру юнацького чемпіонату України зустрічалися Шахтар та Олександрія. Гра проходила у Щасливому, на Княжа Арена. Матч завершився перемогою Шахтаря – 2:0

Шахтар упевнено почав чемпіонат, здобувши у 2 турах перемоги. Найрезультативніше ввійшов у сезон Денис Світюха, записавши до активу 3 результативні дії (2 голи і 1 асист). У матчі з Олександрією гірники не можуть розраховувати відразу на двох ключових виконавців центру поля: Артем Шолар продовжує заліковувати травму, а Ілля Гулько не зіграє через дискваліфікацію.
У перших 2 турах Олександрія набрала 4 очки, здолавши Минай та розписавши нічию із Зорею. Матч із Шахтарем буде принциповим для воротарів городян, адже Георгій Єрмаков і Микита Мінчев ще минулого року захищали кольори гірників.
Гірники на правах фаворитів весь перший тайм тиснули на ворота гостей, але втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч не змогли. Підопічні Карпова захищалися організовано. Команди пішли на перерву за нулів на табло.
У другому таймі характер гри не змінився. Гірники атакували, а одександрійці вміло захищалися. На 85-й хвилині Шахтар все ж досягнув свого. Бако зі штрафного застав зненацька Мінчева – 1:0. На 90+1 хвилині Глущенко віддав на Пушкарьова, який встановив остаточний результат у матчі – 2:0.
Матч завершився перемогою Шахтаря – 2:0.

Шахтар U-19 — Олександрія U-19 2:0
Голи: Бако (85), Пушкарьов (90+1)
Шахтар U-19: Пузанков – Гаврилюк, Козік, Фарина, Бако, Роспутько, Світюха, Лосенко, Погорілий, Сігеєв, Векленко
Тренер: Оскар Ратулутра
Олександрія U-19: Мінчев – Волковицький, Самар, Мельник, Бухал, Чубатий, Панченко, Мустафаєв, Скибінський, Базаєв, Андрейчук.
Тренер: Олександр Карпов



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.