Тренер Зорі U-19 Баранов: гра проти Інгульця стане уроком для наших футболістів

Тренер юнацької команди Зорі Василь Баранов поділився враженнями від матчу з Інгульцем у другому турі чемпіонату U-19 — 2:2. За словами наставника луганської команди, він залишився розчарований результатом

Старший тренер Зорі U-19 Василь Баранов оцінив минулу гру луганської команди проти однолітків з Інгульця. Матч закінчився з рахунком 2:2:

— Ми засмучені результатом. Маючи перевагу в два гравці потрібно її реалізовувати. Так, ми очікували складну гру. Суперник і в минулому сезоні показав, що має бойовий характер і грає на межі фолу. І в цьому матчі дана грань вилилася у нього в два вилучення.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ми, отримавши перевагу, почали поспішати, намагалися її реалізувати. Але отримали гол. Потім забили так, як відпрацьовували на тренуванні.

Вийшли на другий тайм, забили ще раз, але далі хлопці порахували, що гра вже зроблена, а голи заб’ються самі собою. Начебто і контролювали м’яч, але мені не сподобалися наші дії при його втраті. Як підсумок, маючи більшість в два гравці, ми пропустили і зіграли 2:2.

Фото фейсбук Інгульця.

Це буде урок для молодих футболістів. Рук не опускаємо. Вкажемо хлопцям на помилки. Готуємося до наступної гри з Динамо в штатному режимі. Налаштовуємося на серйозного суперника.

Враження Тренер Дніпра-1 U-19 Щекотилін: коли футболісти вийдуть на інший рівень, прийде й результат

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.