Динамо з молодими центрбеками у складі громить Верес

У матчі другого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Динамо та Верес. Гра проходила на київському НСК Олімпійський. Відзначаємо присутність у стартовому складі Динамо одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився розгромною перемогою Динамо — 4:0

Мірча Луческу з перших хвилин випустив 21-річного захисника Олександра Сироту.  У запасі залишився 18-річний захисник Ілля Забарний.

У заявці Вереса не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Підопічні Луческу дуже активно розпочали гру і за шість хвилин забили два м’ячі. На 4-й хвилині після подачі Караваєва відзначився Попов — 1:0. Через дві хвилини після асисту Тимчика забив Гармаш — 2:0. На 34-й хвилині замість травмованого Попова у гру увійшов Забарний. На 42-й хвилині рахунок став розгромним. Крапку у першому таймі поставив Олександр Тимчик — 3:0.

У другому таймі кияни спокійно грали за рахунком. Темп матчу знизився, у рівнян майже нічого не виходило у нападі. На 85-й хвилині кияни отримали право на пенальті. Нємчанінов збив Циганкова у власній штрафній. Одинадцятиметровий реалізував сам постраждалий.

Матч завершився розгромною перемогою Динамо.

Динамо — Верес — 4:0

Голи: Попов (4), Гармаш (6), Тимчик (42), Циганков (86, пенальті).

Динамо: Бущан — Попов, Сирота (Забарний, 34), Шапаренко, Де Пена (Родрігес, 46), Гармаш (Кулач, 63), Караваєв (Циганков, 46), Миколенко, Тимчик, Буяльський, Андрієвський (Сидорчук, 46).

Верес: Когут — Солдат, Мірошник, Гончаренко (Махнєв, 62), Нємчанінов, Полюлях, Кучеров, Г. Пасіч, Є. Пасіч (Дахновський, 46), Сергійчук (Панасенко, 46), Гегедош (Гечев, 56).

Чемпіонат U-19 Динамо стартує у чемпіонаті з перемоги над дебютантом (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.