Минай із 21-річним дебютантом у складі переграє Олександрію

У матчі другого туру Прем’ єр-ліги зустрічалися Минай та Олександрія. Гра проходила на ужгородському стадіоні Авангард. Відзначаємо появу у стартовому складі Миная двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Миная — 1:0

Василь Кобін з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Олега Горіна та 19-річного хавбека Ельдара Кулієва. Для Олега це дебют в УЛЛ.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Олександр Кемкін, 21-річний захисник Міслав Матіч, 20-річний нападник Рустам Ахмедзаде, 21-річний хавбек Антон Байдал.

У стартовому складі Олександрії не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 20-річний воротар Валентин Горох та 21-річний захисник Олександр Мельник.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший тайм команди провели у повільному темпі. Господарі  активізувалися лише наприкінці 45-ти хвилинки. На 44-й хвилині після удару через себе Селезньова довелося вступати у гру Білику. Відзначимо, що у гостей у першому таймі моментів не було. Команди пішли на перерву за нулів на табло.

На 47-й хвилині Спінеллі з вигідної позиції пробив повз ворота. Через десять хвилин Селезньов з декількох метрів головою не влучив у ворота. На 69-й хвилині у гру увійшов Рустам Ахмедзаде, а на 77-й — Байдал. Команди продовжують грати обережно, вся боротьба проходить у центрі поля. На 87-й хвилині небезпечно пробивав Мірошніченко, але з його ударом впорався Кучер. На 90-й хвилині досить несподівано Минай забиває. Після подачі з фланга ворота Білика розстріляв Вишневський — 1:0. Заміна Кобіна спрацювала.

У підсумку, Минай стартує у чемпіонаті з перемоги.

Минай — Олександрія — 1:0

Гол: Вишневський (90).

Минай: Кучер — Горін, Петрусенко, Багайоко, Книш (Гончар, 58), Кулієв (Байдал, 77), Лиховидько, Хахльов (Месхі, 70), Векляк, Білоног (Вишневський, 78), Селезньов (Ахмедзаде, 69).

Олександрія: Білик — Бабогло, Ковалець (Новіков, 84), Калюжний (Дришлюк, 64), Шастал (Одарюк, 46), Третьяков (Кожушко, 71), Мірошниченко, Демченко, Цуріков, Дубра, Устименко (Спінеллі, 46).

Чемпіонат U-19 19-річний снайпер Олександрії забив два за тайм: Минай програв свій перший матч (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.