19-річний снайпер Олександрії забив два за тайм: Минай програв свій перший матч (відео)

У другому сьогоднішньому матчі 2-го туру чемпіонату U-19 Минай приймав Олександрію. Закарпатці пропускали стартовий поєдинок турніру, тож щойно стартували у змаганнях. На жаль для господарів, розпочали вони з поразки

У першому матчі сезону молодіжці Миная, яку очолив легендарний Владислав Микуляк (хоча в офіційному протоколі значиться прізвище Олексія Полянського), допомагали відразу двоє гравців основи: вінгер Кобак та центрбек Матіч. Обидва перейшли до команди тільки цього літа.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У першому таймі гра була переважно рівною. Господарі володіли м’ячем і намагалася позиційно атакувати, гості зосередилися на власній половині поля і вміло контратакували. У другій половині тайму це принесло їм успіх. На 28-ій хвилині минайці помилилися і контратака олександрійців закінчилась голом від Мустафаєва.

За хвилину господарі відігралися. Матіч помітив вільну зону у чужій штрафній, віддав шикарну діагональ на вільного Станковича, той втік сам-на-сам і забив — 1:1.

Та невдовзі Минай знову пропустив у контратаці. Високий пресинг захисників змусив їх помилитися і знову забиває Мустафаєв.

В другому таймі закарпатці виглядали значно краще, відзначає клубний офсайт. Забивати міг той же Станкович, коли отримав м’яча у карному майданчику і з правої закрутив у дальній — трохи неточно. Турбували гостей і зі стандартів: зі штрафного небезпечно бив Кашперук, а з кутового Чушенко.

Олександрія, звісно, не відсиджувалася в обороні і за можливості теж атакувала. Проте в другому таймі вже не було таких помилок з боку Миная. Ближче до кінця могли таки вирвати нічию: Кашперук та дуже активний Кобак могли забивати не раз, але сьогодні не пощастило.

Минай U-19 — Олександрія U-19 — 1:2

Голи: Іван Станкович (30) — Еміль Мустафаєв (29, 37).

Минай U-19: Васютик — Матіч (Скиба, 63), Чушенко (Свистельник, 77), Махінка, Щербина, Пастернак (Дурдас, 77), Кашперук, Чабан (Диянчук, 46), Кобак, Станкович, Лісовенко (Максимець, 63).

Тренер: Олексій Полянський.

Олександрія U-19: Єрмаков — Базаєв (Сацевич, 71), Західний, Самар, Волковицький, Чубатий, Мустафаєв (Андрейчук, 46), Скибінський (Ситников, 79), Панченко, Трофимчук (Кавєрін, 60), Радченко (Олійник, 60).

Тренер: Олександр Карпов.

Чемпіонат U-19: віце-чемпіон повертається у турнір, тестуватиме новачка

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.