Шахтар з голами Бондаренка та Траоре розгромно виграє заключний спаринг (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Шахтар та Оболонь. Гра завершилася розгромною перемогою гірників — 5:0. Відзначаємо забиті м’ячі: 20-річного хавбека Артема Бондаренка та 20-річного нападника Лассіни Траоре

Роберто Де Дзербі з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Анатолія Трубіна й 20-річного нападника Лассіну Траоре. У другому таймі у гру увійшли: 21-річний захисник Вітао, 18-річний захисник Марк Мампассі, 17-річний захисник Андрій Булеза, 21-річні хавбеки Маркос Антоніо та Тете, 20-річний Артем Бондаренко, 20-річний Михайло Мудрик та 18-річний Георгій Судаков.

Валерій Іващенко довірив місце у складі 21-річному хавбеку Артуру Мурзі. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний захисник Нікіта Глошардін та 20-річний нападник Руслан Скидан.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший тайм минув за відчутної переваги гірників, які практично безроздільно володіли м’ячем, створили з десяток гольових моментів і, як наслідок, ще до перерви влаштували суперникові розгром. Уже на 8-й хвилині Педріньо замкнув на дальній стійці простріл Соломона та відкрив рахунок — 1:0. Слідом Матяж заблокував удар Майкона, а Федорівський перевів через поперечину постріл Патріка. Подвоїти перевагу вдалося на 18-й хвилині: Манор Соломон обігрався з Траоре, на замаху прибрав воротаря і вразив ближній кут — 2:0. Ізраїльтянин міг одразу ж оформити дубль, але цього разу киян урятував голкіпер, діставши м’яча з-під стійки. Манор створив ще один момент для Педріньо, щоправда, бразилець пробив трохи вище цілі. Проте на 37-й хвилині саме Соломон розпочав атаку, яку перепасуванням продовжили Патрік і Педріньо, а завершив точним пострілом Майкон — 3:0. За хвилину в сітку супротивника залетів четвертий гол. Удар всюдисущого Соломона відбив воротар, однак Лассіна Траоре був першим на добиванні.

Атакує Бондаренко. Фото shakhtar.com.

На другий тайм Шахтар вийшов геть іншим складом, у якому переважали молоді гравці, посилені досвідченими Пятовим і Дентіньо. І вже за дві хвилини після поновлення спарингу було забито черговий гол. Андрій Булеза ввірвався до штрафного та знайшов пасом Мудрика, той викотив м’яча під удар Артемові Бондаренкові, який реалізував свій шанс, — 5:0. Таким чином, матч завершився розгромною перемогою Шахтаря.

Шахтар — Оболонь — 5:0

Голи: Педріньо (8), Соломон (18), Майкон (37), Траоре (38), Бондаренко (47).

Шахтар (1-й тайм): Трубін — Додо, Марлон, Матвієнко, Корнієнко, Майкон, Степаненко, Педріньо, Патрік, Соломон, Траоре.

Шахтар (2-й тайм): Пятов — Вітао, Конопля, Мампассі, Булеза, Маркос, Тете, Бондаренко, Мудрик, Судаков, Дентіньо.

Оболонь: Федорівський (Литвиненко, 46) — Майданевич (Безуглий, 63), Осман (Лобов, 63), Бородай (Глошардін, 88), Мате, Мурза (Прокопенко, 46), Мединський (Скидан, 73), Покотилюк (Лук‘янчук, 46),  Матяж (Савченко, 63), Слободян (Батальський, 68), Черній (Щебетун, 46).

Бачу ціль! 20-річний новачок Шахтаря Траоре: особиста мета — забити стільки голів, скільки можливо

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.