20-річний новачок Шахтаря Траоре: особиста мета — забити стільки голів, скільки можливо

20-річний нападник Шахтаря поділився своїми очікуваннями від дебютного сезону в Україні. За словами молодого футболіста, його мета в Шахтарі — покращувати свої якості і бути кращим разом із командою

Нападник Шахтаря Лассіна Траоре поділився очікуваннями від дебютного сезону в Україні.

У червні буркініец перейшов в Шахтар з Аякса. Траоре став одним з трьох новачків оранжево-чорних разом із Марлоном і Педріньо.

— Я дуже щасливий бути в Шахтарі. Насправді я вдячний Богу, що мені вдалося приєднатися до такої великої команді. Моя мета тут — покращувати свої здібності і бути кращим разом з командою, — сказав Траоре на презентації новачків гірників.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Номер 23? Спершу я хотів грати під другим номером, тому що під ним я грав у збірній, але після переходу в Аякс мені запропонували номер 23. Також я хотів 22-й, але все ж зараз я граю під 23-м, тому що це номер Майкла Джордана.

Фото shakhtar.com.

— Схожість з Ромелу Лукаку? Багато людей мені це кажуть. Лукаку для мене великий натхненник, я на нього рівняюся, але мені потрібно ще підрости фізично, а також поліпшити свої ігрові здібності, щоб бути на нього схожим.

— Так, в Західній Африці дуже багато футболістів з прізвищем Траоре. Моя мама з Малі, вона також Траоре. Це дуже поширене прізвище. У мене є двоюрідний брат Бертран Траоре, він грає за Астон Віллу.

— Український футбол? Насправді я дивився матчі Шахтаря раніше, тому трохи знаю їх суперників. Знаю Динамо, Дніпро, також спостерігав за грою Коноплянки.

Фото shakhtar.com.

— Моїм ідолом також є Дідьє Дрогба, подобається і Самуель Ето’О. Але найкращим серед нападників вважаю Роберта Левандовскі, хочу бути схожим на нього, а також мені імпонує Карім Бензема.

— Мій матч з Венло, коли Аякс виграв 13:0? Це була моя перша гра у стартовому складі, я дуже багато працював для того, щоб показати такий футбол. Я буду активно тренуватися, щоб досягти такого ж результату тут. Це можна зробити тільки через працю.

— В Аяксі у мене не було конфлікту з тен Хагом, це неправда. Я навіть три дні тому з ним спілкувався, він дуже класний. Я навіть знав його раніше, тому що він грав в одній команді з моїм дядьком. Він гарна людина.

Фото shakhtar.com.

— Моя особиста мета — забити стільки голів, скільки можливо у всіх змаганнях. Але мені важливіше, щоб команда перемагала і завойовувала трофеї. Динамо? Бачив їх матч проти Барселони в Лізі чемпіонів, це дійсно хороша команда, яка змогла мене вразити.

— Моя мама — професіональна футболістка. Вона дала мені дуже багато в футболі, але головне — це любов до гри. Я з дитинства бачив, як вона грала, вона була капітаном національної команди. Я дуже пишаюся нею і всією нашою футбольною сім’єю. Для мене важливо відчувати таку ж любов до футболу, а також бути на рівні моєї мами і своїх батьків.

Знай наших Українські таланти продовжують погоню за престижним титулом

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.