19-річний новачок Поділля змусив капітулювати команду УПЛ (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Колос та Поділля. Гра завершилася перемогою новачка Першої ліги — 3:2. Відзначаємо забитий м’яч 19-річного нападника Поділля Станіслава Коваля, контракт якого належить саме ковалівському клубу

Руслан Костишин з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У другому таймі у гру увійшов 21-річний хавбек Станіслав Сорокін.

Віталій Костишин довірив місце у складі Поділля 20-річному хавбеку Станіславу Мораренку. У другому таймі у гру увійшов 19-річний нападник Станіслав Коваль.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На початку гри Олександр Воловик реалізував пенальті за фол проти Ігоря Карпенка, проте у середині першої половини Кирило Петров після подачі з кутового зрівняв рахунок — 1:1. У першому таймі ковалівці мали виходити вперед, проте Анатолій Нурієв не реалізував одинадцятиметровий.

На 62-й хвилині арбітр призначив ще один пенальті, але тепер вже у ворота Колоса. Воловик оформив дубль і рахунок змінився на 2:1. Підопічні Руслана Костишина кинулися відіграватися, але забити ніяк не вдавалося. А ось господарі за 5 хвилин до завершення основного часу розіграли штрафний і збільшили перевагу: відначився орендований Поділлям у Колоса Станіслав Коваль, вдало зігравши на добиванні — 3:1. В компенсований арбітром час Колос розіграв кутовий і Альваро Нгамба дальнім ударом засмутив свою колишню команду — 3:2.

Мораренко атакує кіпера ковалівців Кучерука. Фото фейсбук Поділля.

Поділля — Колос — 3:2

Голи: Воловик (5, пенальті, 62, пенальті), Коваль (85) — Петров (17), Нгамба (90+2).

Поділля (1 тайм): Чуваєв — Морговський, Воловик, Пернацький (Матвєєнко), Корохов, Ліповуз, Савошко, Мораренко, Пріхна, Каверін, Карпенко.

Поділля (2 тайм): Чуваєв — Морговський (гравець на перегляді), Воловик, Матвєєнко (Прильопа), Корохов, Ліповуз (Цибульник), Савошко (гравець на перегляді), Мораренко (гравець на перегляді), Пріхна, Каверін (гравець на перегляді), Карпенко (Коваль).

Колос: Маханьков — Гавриш, Павловец, Золотов, Петров (Ільїн, 60), Саків (Нгамба, 76), Мілько, Богданов, Нурієв (Сітчінава, 46), Чурко, Костишин (Сорокін, 67).

Шанс Шахтар заявить на сезон Бондаренка та юного кіпера

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.