Чорноморець: Ісаєнко забиває, Цітаішвілі дебютує (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Чорноморець та Реал Фарма. Поєдинок завершився перемогою Чорноморця — 3:1. Відзначаємо забитий м’яч 20-річного нападника Євгенія Ісаєнка, а також дебют 20-річного хавбека Георгія Цітаішвілі

Тренерський штаб Чорноморця з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Петра Долгова, 18-річного хавбека Максима Брагару. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний нападник Євгеній Ісаєнко, 20-річний хавбек Георгій Цітаішвілі та 21-річний нападник Данііл Сухоручко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Чорноморець провів другий за ліком спаринг поточного міжсезоння. Черговим суперником команди Юрія Мороза став місцевий колектив — Реал-Фарма, який виступає у Другій лізі. Гра, що проходила на учбово-тренувальній базі моряків у Совіньоні, завершилася на їх користь — 3:1. У складі господарів м’ячі забили Євген Мартиненко, Артур Авагімян і новачок команди Євгеній Ісаєнко, який приїхав з молодіжної команди київського Динамо.

Фото chernomorets.odessa.ua.

У цьому матчі в складі Чорноморця дебютував ще один представник столичного динамівського клубу — 20-річний Георгій Цітаішвілі. Він діяв на позиції правого нападника.

Чорноморець — Реал Фарма — 3:1

Голи: Мартиненко (2), Ісаєнко (19), Авагімян (38) — Абузраа (67, пенальті).

Чорноморець (1-й тайм): Паламарчук — Мартиненко, Долгов, Вачіберадзе, Брагару, Штогрін, Авагімян і Ісаєнко, три футболісти на перегляді.

Чорноморець (2-й тайм): Підківка — Штогрін (Коркішко, 60), Авагімян (Сухоручко, 60; Вачіберадзе, 85), Бугай Цітаішвілі та шість футболістів на перегляді.

Готуйсь! Динамо вирушило до Швейцарії з Нещеретом і ще шістьма молодими (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.