Орендований у Шахтаря 19-річний воротар не допоміг Олександрії уникнути поразки (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Колос та Олександрія. Гра завершилася перемогою Колоса — 2:0. Відзначаємо присутність у стартовому складі Олександрії одного гравця з реєстру Золотого Таланта

Руслан Костишин з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний хавбек Мамаду Данфа, 21-річний хавбек Станіслав Сорокін, 18-річний нападник Антон Салабай та 18-річний хавбек Кирило Сенько.

У складі Олександрії на полі з’явився 21-річний захисник Олександр Мельник. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний голкіпер Георгій Єрмаков і 19-річний хавбек Еміль Мустафаєв.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Команда Руслана Костишина мала суттєву перевагу в першій половині, а найактивнішим був Денис Костишин. Саме він і відкрив рахунок на 22-й хвилині. Золотов зробив навіс з правого флангу, на нього відгукнувся Чурко і пробив по воротах Білика. Костишину-молодшому залишалося переправити м’яча у сітку — 1:0.

У другому таймі тренери повністю поміняли свої склади — лише білоруський центральний захисник Павловец залишився грати в Колосі по перерві. І тільки-но розпочався другий тайм, як ковалівці подвоїли перевагу. Сорокін прорвався до воріт олександрійців, де був не за правилами зупинений — пенальті! До одинадцятиметрової позначки підійшов Анатолій Нурієв і спокійно переграв голкіпера.

Фото koloskovalivka.com.

Колос — Олександрія — 2:0

Голи: Костишин (22), Нурієв (47, пенальті).

Колос (1 тайм): Волинець — Золотов, Павловец, Новак, Чорноморець, Мілько, Нгамба, Ільїн, Костишин, Чурко, Сітчінава.

Колос (2 тайм): Маханьков — Ром, Гавриш, Павловец, Саків, Задоя, Нурієв, Салабай, Сорокін, Данфа, Лисенко, Сенько, гравець на перегляді.

Олександрія (1 тайм): Білик — Стецьков, Дубра, Мельник, потенційний новачок, Демченко, потенційний новачок, Калюжний, Ковалець, Третьяков, Кожушко.

Олександрія (2 тайм): Єрмаков — потенційний новачок, Бухал, Бабогло, Мірошниченко, Дришлюк, Новіков, Устименко, Мустафаєв, Копина, Новіков.

Бий своїх Основа Руху з голом 21-річного хавбека переграла юніорів

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.