Основа Руху з голом 21-річного хавбека переграла юніорів

У контрольному матчі зустрічалися основна команда Руху та одноклубники-юнаки. Гра завершилася перемогою основи — 2:1. Відзначаємо забиті м’ячі 21-річного хавбека Василя Руніча та 18-річного нападника Руслана Непейпієва

Підопічні Віталія Пономарьова дали гідний бій досвідченим гравцям головної команди, але в підсумку поступились.

Іван Федик з перших хвилин випустив: 20-річного голкіпера Віктора Бабічина, 18-річного хавбека Марка Сапугу, 20-річного нападника Ростислава Ляха, 21-річного хавбека Василя Руніча та 18-річного нападника Ярослава Карабіна. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний хавбек Олексій Сич та 21-річний хавбек Остап Притула.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Юніори Руху не мали наміру відсиджуватись у захисті, ба більше — вже зі старту зустрічі повели в рахунку: Непейпієв результативно замкнув передачу Варфоломєєва з флангу. Ближче до перерви Руслан міг записувати до свого активу ще й асист. Нападник опинився на вістрі атаки і відпасував на Рогачова, але після удару Нікіти м’яч влучив у стійку. Попри ігрову та територіальну ініціативу, основа у першому таймі так і не змогла знайти ключі до воріт Герети. Хоч свої моменти все ж мали Сич, Кондраков та Руніч.

Руслан Непейпієв. Фото fcrukh.com.

Василю, який, до слова, у першому таймі влучив у стійку, вдалось відзначитись у другому таймі. Хавбек наважився на удар з-за меж штрафного і не прогадав. Герета, хоч і дотягнувся до м’яча, але не зумів врятувати команду — 1:1.

Василь Руніч. Фото fcrukh.com.

Коли ж юніори вирішили проявити свій хист у швидких контрвипадах, Бабічину довелось демонструвати всю свою реакцію. Спершу Віктор виграв дуель у Квасниці, який вибіг з ним на побачення, згодом — парирував потужний постріл Бучакчийського. Зрештою, досвід таки взяв своє наприкінці зустрічі — Гагун результативно завершив комбінацію своєї команди і приніс основі перемогу у бойовому спарингу з непоступливою молоддю.

Рух — Рух U-19 — 2:1

Голи: Руніч (49), Гагун (89) — Непейпієв (9).

Рух: Бабічин — гравець на перегляді (Стаменковіч, 60), Сапуга (Білий, 60), гравець на перегляді (Гагун, 60), Лях (Сич, 60), Кухарук (Федорчук, 60), Карасюк (Мартинюк, 60), Карабін (Кузик, 60), Руніч (Притула, 60), Бойчук (Климчук, 60), Кондраков (Борячук, 60).⠀

Рух U-19: Герета (Дубовий, 65) — Дорош (Кітела, 46), Савчук (гравець на перегляді, 46), Холод, Роман (Добрянський, 62), Непейпієв (Столярчук, 62), Варфоломєєв (гравець на перегляді, 58), Рогачов (Сологуб, 62), О. Федор (Русяк, 46), Квасниця (Бучакчийський, 62), Шостак (гравець на перегляді, 46).

Зміна амплуа Екс-керманич Колоса U-21 тренуватиме у Другій лізі

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.