Динамо з трьома голами молодих громить французів (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Динамо та французький Дівонн. Матч завершився перемогою киян — 5:0. Відзначаємо забиті м’ячі 20-річного хавбека Вікентія Волошина, 20-річного хавбека Георгія Цітаішвілі та 19-річного нападника Владислава Ваната.

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Валентина Моргуна, 19-річного хавбека Даніла Скорка, 20-річного Крістіана Біловара, 19-річного захисника Костянтина Вівчаренка, 19-річного хавбека Володимира Бражка, 20-річного хавбека Вікентія Волошина, 18-річного Назара Волошина, 20-річного Георгія Цітаішвілі. У другому таймі у гру увійшов 19-річний нападник Владислав Ванат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Динамо провело третій контрольний матч на тренувальному зборі у Швейцарії. Суперником біло-синіх став маловідомий французький клуб Дівонн. Доволі швидко біло-синім вдалося відкрити рахунок. Вікентій Волошин підловив захисника, який необережно прийняв передачу від голкіпера, перехопив м’яча, вискочив до воріт та пробив у незахищений кут — 1:0.

Уже за кілька хвилин рахунок було подвоєно. Цітаішвілі з Дубінчаком розіграли нехитру двоходівку на лівому фланзі, останній прострілив на лінію воротарської, звідки Кулач у дотик переправив м’яча до сітки, забивши свій перший гол за Динамо — 2:0.

Збільшити свою перевагу біло-синім вдалося вже по перерві. Захисник Дівонна порушив правила проти Кулача у власному штрафному й сам постраждалий упевнено реалізував пенальті, оформивши дубль — 3:0.

Атакує Крістіан Біловар. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Зупинятися динамівці не мали наміру й продовжували накочувати атаки на ворота суперника. В одному з епізодів Цітаішвілі прийняв передачу з глибини поля від Бражка, просунувся до штрафного майданчика й пробив повз голкіпера — 4:0.

Остаточний рахунок у матчі встановив Владислав Ванат, який вийшов на заміну.

Динамо — Дівонн — 5:0

Голи: В. Волошин (13), Кулач (18, 60, з пенальті), Цітаішвілі (68), Ванат (86).

Динамо: Моргун (Кучерук, 46) — Скорко (Кравченко, 57), Біловар, Вівчаренко, Дубінчак, Коробенко, Бражко, В. Волошин, Н. Волошин (Антюх, 57), Цітаішвілі, Кулач (Ванат, 63).

Почин Сирота: нарешті зміг забити дебютний гол за Динамо (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.