Ворскла з голом 20-річного Кравчука поступилася новачку Першої ліги (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Ворскла та Ужгород. Гра завершилася перемогою закарпатців — 3:2. Відзначаємо забитий м’яч 20-річного нападника Ворскли Данила Кравчука

Юрій Максимов з перших хвилин виставив: 16-річного захисника Іллю Крупського, 18-річного захисника Євгена Павлюка, 17-річного хавбека Данііла Хрипчука, 17-річного хавбека Станіслава Пруса та 17-річного хавбека Івана Нестеренка.

У другому таймі у гру увійшли: 21-річний захисник Наджееб Якубу, 21-річний хавбек Ібрахім Кане та 20-річний нападник Данило Кравчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на 6 хвилині поєдинку Юрія Чонку вивели сам на сам, однак гравець Ужгорода не реалізував свій шанс, пробивши по центру. Ворскла блискавично відповіла голом: хорватський легіонер полтавської команди Іван Пешич точно пробив низом у дальній кут.

На 44 хвилині капітан Ужгорода Адріан Пуканич виконав майстерний штрафний і зробив рахунок нічийним. Найкращий футболіст Другої ліги прицільно пробив у ближню дев’ятку.

На 50 хвилині полтавська команда знову вийшла вперед. Атака лівим флангом з швидким переведенням на протилежний край, де Кравчук прицільно пробив у дальній верхній кут.

Фото fcuzhhorod.com.

Однак закарпатська команда продемонструвала характер та волю до перемоги. Після подачі зі стандарту Вадим Ференцик змусив на собі зфолити у штрафному. Віктор Ряшко розвів голкіпера та м’яч у різні кути.

А на 73 хвилині той таки Вадим Ференцик зумів реалізувати свій шанс після виходу на рандеву з воротарем. У підсумку, Ужгород святкує вольову перемогу.

Ворскла — Ужгород — 2:3

Голи: Пешіч (6), Кравчук (50) — Пуканич (44), Ряшко (61, пенальті), Ференцик (73).

Ворскла (1 тайм): Ткаченко — Крупський, Павлюк, Хрипчук, Челядін, гравець на перегляді, Черниш, Прус, Нестеренко, Луїзао, Пешич.

Ворскла (2 тайм): Різник — Чеснаков, Яворський, Тамм, Якубу, Скляр, Пуцлін, Кане, Пердута, Степанюк, Кравчук.

Ужгород: Готра — Федак, Допілка (гравець на перегляді, 70), Сартіна (гравець на перегляді, 60), гравець на перегляді,  Шкіндер (гравець на перегляді, 66), Пуканич (Майборода, 67), Дуран (Ряшко, 46), Чонка (Ференцик, 55), гравець на перегляді, Майборода (гравець на перегляді, 55).

На вихід: двоє талантів залишили Маріуполь

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.