Львів у спарингу переграє новачка УПЛ (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Верес та Львів. Матч завершився перемогою клубу зі Львова — 2:1

Тренерський штаб Вереса з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У другому таймі у гру увійшов 19-річний захисник Артем Данилюк.

У складі Львова також не було жодного молодого гравця. У другому таймі у гру увійшли 20-річний нападник Артур Ременяк і 19-річний захисник Борис Крушинський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Команди дуже швидко обмінялися результативними ударами. На 8-й хвилині львів’яни розрізали оборону суперника і реалізували вихід один на один. Забив Ренан.

А вже через чотири хвилини Сергійчук і Гегедош удвох розібралися з обороною Львова. Перший асистував, другий забивав — 1:1.

Фото Романа Породько.

Після перерви суперники мали кілька можливостей для взяття воріт. Більше пощастило з реалізацією львів’янам. Переможний гол вони провели на 70-й хвилині зустрічі, відзначився гравець на перегляді.

Верес — Львів — 1:2

Голи: Гегедош (12) — Ренан (8), гравець на перегляді (70).

Верес (1 тайм): Когут — Мірошник, Гончаренко, Солдат, Нємчанінов, Панасенко, Кучеров, Г. Пасіч, Є. Пасіч, Сергійчук, Гегедош.

Верес (2 тайм): Бабійчук — Солдат, Гончаренко, Махнєв, Нємчанінов (Данилюк, 66), Петько, Полюлях (Кльоц, 75), Г. Пасіч, Є. Пасіч (Тимофієнко, 75), М. Шестаков, Сергійчук (Гайдучик, 75).

Львів (1 тайм): Ільющенков — Бусько, Романчук, Махмутовіч, Якімець, Довгий, Фране, гравець на перегляді, Шина, Семенів, Ренан.

Львів (2 тайм): Ільющенков — Зозуля, Крушинський, Махмутовіч (Романчук, 64), Якімець (Бусько, 80), Брікнер, Політило, гравець на перегляді, Ременяк, Семенів (Алваро, 64), Нич.

Упевнено Дніпро-1 з голом 19-річного Рубчинського громить Нікополь (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.