Динамо з голом 21-річного Сироти не змогло виграти перший спаринг у Швейцарії (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Динамо та Базель. Матч завершився надзвичайно результативною нічиєю — 4:4. Відзначаємо забитий м’яч 21-річного захисника Олександра Сироти

Тренерський штаб Динамо з перших хвилин випустив: 19-річного захисника Даніла Скорка, 21-річного захисника Олександра Сироту, 19-річного хавбека Володимира Бражка, 21-річного нападника Владсилава Супрягу. По ходу тайму у гру увійшов 19-річний нападник Владислав Ванат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У другому таймі у гру увійшли: 19-річний воротар Валентин Моргун, 19-річний захисник Костянтин Вівчаренко, 20-річний хавбек Георгій Цітаішвілі.

На 23-й хвилині Антюх відкрив рахунок у матчі — 1:0. Через вісім хвилин після подачі Де Пени Сирота відправив м’яча у сітку — 2:0. Утім, на перерву команди пішли за рівного рахунку. Спочатку після навісу з лівого флангу Касамі з меж штрафного відправив м’яча у верхній кут, а перед самою перервою арбітр призначив пенальті після того, як Антюх необережно зіграв у підкаті у штрафному, і Кабрал упевнено реалізував 11-метровий удар — 2:2.

Сирота святкує гол. Фото fcdynamo.kiev.ua.

На 49-й хвилині Лєднєв знову вивів Динамо уперед — 3:2. На 60-й хвилині Базель вдруге вирівняв становище. Кабрал увірвався до штрафного з лівого флангу і пробив в дальній кут — 3:3 — дубль форварда швейцарців. За шість хвилин уболівальники знову побачили результативний дебют футболіста в динамівській футболці. Цього разу після подачі з кутового м’яч відскочив за межі штрафного, і Коробенко прекрасним ударом пробив під поперечину без шансів для воротаря — 4:3. На 82-й хвилині Базель заробив штрафний удар метрах у 22-х від воріт, Моргун вибудував солідну стінку, але Маршан пробив низом, під футболістами, які підстрибнули, і м’яч закотився в незахищений кут — 4:4.

А ось Супряга знову не забиває. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Динамо — Базель — 4:4

Голи: Антюх (23), Сирота (30), Лєднєв (49), Коробенко (66) — Касамі (36), Кабрал (45, з пенальті, 60), Маршан (82).

Динамо (1-й тайм): Бойко — Скорко, Сирота, Бражко, Дубінчак, Андрієвський, Шепелєв, Буяльський, Антюх, де Пена, Супряга (Ванат, 35).

Динамо (2-й тайм): Бойко (Моргун, 76) — Вівчаренко, Шабанов, Кравченко, Сідклей, Андрієвський (Коробенко, 62), Гармаш, Лєднєв, Цітаїшвілі, Родрігес, Ванат (Кулач, 62).

У найми 20-річний нападник Динамо гратиме за Чорноморець

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.