Еліт ліга U-17: Карпати — бронзовий призер, Шахтар — чемпіон по пенальті (відео)

Двома матчами завершився поточний сезон Еліт ліги ДЮФЛУ серед команд U-17 (футболісти 2004 року народження). Бронзовими призерами змагань стали гравці КЗ ДЮСШ Карпати, а у фінальному поєдинку перемогу святкували футболісти Шахтаря

У втішному матчі за бронзу зустрічалися команди, які невдало виступили у півфіналах. Але, якщо львівські Карпати поступилися донецькому Шахтареві лише завдяки серії післяматчевих пенальті, то дніпряни програли столичному Динамо в основний час з рахунком 1:3.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Звітний матч був за львів’янами, які ще в першому таймі тричі вразили ворота дніпрян, які до того ж залишилися в меншості вже в середині тайму. Відкрив рахунок на 7-й хвилині Артур Федор, який буквально  за хвилину перед цим вийшов на заміну замість Святослава Боцьківа, що зазнав пошкодження і не зміг продовжити гру. Потім до справи взявся Андрій Столярчук, який вистрелив дублем на 17-й та 33-й хвилинах. Після цього львівяни заспокоїлися, за що і були покарані. Спочатку, на 44-й хвилині дніпряни заробили пенальті, однак удар з 11-метрової позначки зумів парирувати Юрій Герета. А перед самим свистком на перерву помилкою захисників скористався Ілля Ільченко, який перекинув м’яча через воротаря. І все ж останє слово було за вихованцями Віталія Пономарьова та Назара Савицького. Вже наприкінці другого тайму четвертий м’яч у ворота ДВУФК провів Юрій Важинський, який також вийшов на заміну буквально за хвилину до цього — 4:1.

У фінальному матчі зустрічалися Динамо та Шахтар. Кияни активно розпочали гру  і на 12-й хвилині досягли свого. Після прострілу з правого флангу м’яч опинився на протилежному фланзі, там Слюсар від лицьової віддав його на кут воротарськї, звідки Царенко в дотик пробив повз воротаря — 1:0.

Не використавши свої шанси, підопічні Юрія Дмитруліна і Віктора Мороза дозволили супернику відігратися, коли Пушкарьов отримав м’яча в штрафному і від правого кута воротарської буквально прошив голкіпера — 1:1.

В результаті доля чемпіонства вирішувалася в серії пенальті. Гірники реалізували три свої спроби з чотирьох, а ось динамівці допустили відразу три промахи, і програли супернику у футбольній лотереї. Шахтар U-17 —чемпіон України.

Еліт ліга. U-17

Матч за 3-є місце

26 червня

КЗ ДЮСШ Карпати (Львів) — ДВУФК (Дніпро) — 4:1

Фінал

27 червня

Динамо (Київ) — Шахтар (Донецьк) — 1:1 (по пенальті — 2:3) (відео)

Еліт Ліга U-16: ДВУФК — чемпіон України, УФК-Карпати — бронзовий призер (відео)

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців травня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (26%, 104 голосов)
  • Родіон Плакса (Маріуполь) (21%, 86 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо) (15%, 60 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (14%, 57 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (6%, 25 голосов)
  • Володимир Бражко (Динамо) (4%, 17 голосов)
  • Єгор Ярмолюк (Дніпро-1) (4%, 15 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (3%, 12 голосов)
  • Антон Царенко (Динамо) (2%, 10 голосов)
  • Віталій Нерух (Зоря) (2%, 9 голосов)
  • Леон Гладковський (Ворскла) (1%, 5 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (1%, 4 голосов)
  • Ілля Крупський (Ворскла) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 243

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.