Еліт ліга U-17: Динамо та Шахтар в очному протистоянні розіграють золоті медалі (відео)

Зіграно півфінальні матчі Еліт ліги ДЮФЛУ серед команд U-17 (футболісти 2004 року народження). До фіналу пробилися Шахтар, який по пенальті переграв КЗ ДЮСШ Карпати, а також Динамо, яке було сильніше за ДВУФК

У першому півфінальному матчі зустрічалися гравці КЗ ДЮСШ Карпати та Шахтаря. Основний час поєдинку завершився результативною нічиєю — 1:1, а по пенальті перемогу святкували гірники — 8:7.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Через сильну спеку гру відклали на годину і почалася вона о 17:00. Відкрили рахунок у матчі львів`яни. На 28-й хвилині Роман Добрянський сміливо пішов в обіграш у штрафному гірників на своєму правому фланзі, після чого прострілив вздовж воріт, де першим на м’ячі був Святослав Боцьків. Нападник спершу намагався ногою в один дотик переправити м’яча, однак за гірників зіграла стійка і все ж Боцьків швидко зорієнтувався і головою з другої спроби таки взабив. Ще через кілька хвилин той же Боцьків мав всі шанси подвоїти рахунок, коли йому ідеально асистував Назарій Русяк. Однак удар центрфорварда львів’ян впритул метрів з п’яти якимось дивом зумів парирувати воротар донеччан Денис Барченко.

І саме голкіпер Шахтаря став героєм зустрічі вже у серії післяматчевих пенальті (гірники відігралися ще у першому таймі, після влучного удару Олега Пушкарьова на 37-й хвилині). Обидві команди влучно пробивали з 11-метрової позначки до рахунку 7:7. І саме восьмим підійшов до м’яча у львів’ян автор першого голу в основний час Святослав Боцьків. Однак його удар у правий кут парирував Барченко. Після цього до м’яча підійшов Іван Борисенко, влучний удар якого і вивів донеччан у фінал.

У другому півфінальному матчі зустрічалися Динамо та ДВУФК. Матч завершився перемогою киян — 3:1.

Проте, початок зустрічі для Динамо був невдалим. Уже на 8-й хвилині Андрію Кочерзі довелося діставати м’яча із власних воріт: довга передача з глибини поля знайшла у штрафному Динамо Максима Титаренка, який обіграв двох захисників і відкрив рахунок.

Відігратися до перерви біло-синім все ж вдалося: результативною стала перша ж гостра атака. Артур Уваров змістився з правого флангу в центр і відпасував м’яча на Ігоря Горбача, який перекинув воротаря Дніпра та відновив паритет.

На 82-й хвилині Ігор Горбач завершив атаку правим флангом і завдав точного удару в дальній кут, оформивши дубль. А на першій хвилині компенсованого часу питання щодо другого фіналіста турніру зняв Фарідун Давлатов, який щойно вийшов на заміну замість Горбача. Після вкидання ауту Царенко пасом відправив Давлатова у прорив — і той спрямував м’яча у кут воріт — 3:1.

Таким чином, Динамо у фіналі зіграє проти Шахтаря. Матч пройде 27 червня.

Еліт ліга. U-17

Півфінали

25 червня

КЗ ДЮСШ Карпати (Львів) — Шахтар (Донецьк) — 1:1 (по пенальті — 7:8) (відео)

ДВУФК (Дніпро) — Динамо (Київ) — 1:3 (відео)

Еліт ліга U-16: Динамо з розгромом Шахтаря пробилося у фінал (відео)

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців травня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (26%, 104 голосов)
  • Родіон Плакса (Маріуполь) (21%, 86 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо) (15%, 60 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (14%, 57 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (6%, 25 голосов)
  • Володимир Бражко (Динамо) (4%, 17 голосов)
  • Єгор Ярмолюк (Дніпро-1) (4%, 15 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (3%, 12 голосов)
  • Антон Царенко (Динамо) (2%, 10 голосов)
  • Віталій Нерух (Зоря) (2%, 9 голосов)
  • Леон Гладковський (Ворскла) (1%, 5 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (1%, 4 голосов)
  • Ілля Крупський (Ворскла) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 243

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.