Новий тренер Шахтаря задіяв у першому тренуванні 17-річних футболістів (відео)

Учора донецький Шахтар вийшов із відпустки. Відзначимо, що розпочали тренування з новим тренерським штабом команди 15 гравців з реєстру Золотого Таланта

У понеділок в першій половині дня частина гравців пройшла обов’язкове медобстеження. Аналогічна процедура у вівторок очікує на другу групу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Відпустка пройшов відмінно. Було достатньо часу, щоб побути з рідними на батьківщині. Це важливо — відпочити і трохи освіжити думки після важкого сезону, в якому ми не змогли виконати завдання, — відзначив захисник оранжево-чорних Вітао. — Встиг скучити за всіма хлопцями! Рішуче налаштовані на роботу. Я впевнений, нас чекають великі перемоги. Зараз важливо познайомитися з новим тренером, зрозуміти його ідеї і бачення футболу.

Педріньо обживається у новому колективі. Фото shakhtar.com.

Шахтар почав тренування під час відсутності гравців національної збірної України і ряду травмованих. Відзначаємо присутність у списку новачка команди Педріньо, орендованих Коноплю, Мампассі, Танковського, Очеретька, Сікана, Валерія та Артема Бондаренків, а також кількох вихованців Академії.

Воротарі: Олексій Шевченко, Євген Гриценко, 18-річний Тимур Пузанков, 18-річний Денис Твардовський.

Захисники: Додо, Юхим Конопля, 21-річний Вітао, Валерій Бондаренко, Давид Хочолава, Ісмаїлі, Віктор Корнієнко, 18-річний Дмитро Капінус, 18-річний Марк Мампассі, 17-річний Данило Удод, 17-річний Андрій Булеза.

Півзахисники: Майкон, 21-річний Маркос Антоніо, 20-річний Артем Бондаренко, Алан Патрік, В’ячеслав Танковський, 21-річний Тете, 18-річний Олег Очеретько, Манор Соломон, 20-річний Михайло Мудрик, Фернандо, Дентіньо, Педріньо, 18-річний Денис Шостак, 17-річний Артур Микитишин.

Нападники:19-річний Богдан В’юнник, 20-річний Данило Сікан.

Черговий шанс для Мудрика. Фото shakhtar.com.

О 16:00 Роберто Де Дзербі зібрав футболістів в заміському комплексі в Святошино. Він представив команді свій тренерський штаб і коротко розповів про те, як пройде втягуючий етап підготовки до відльоту на австрійський збір.

Протягом 30 хвилин гравці позаймались в залі, а потім вийшли на газон. Тренування тривала годину. Після розминки і квадратів воротарі перейшли до роботи за своєю програмою, а польові футболісти розподілилися ще на 3 групи — їм були запропоновані різні бігові та ігрові вправи. Інтенсивність в перший день невисока: набирати кондиції команді необхідно поступово.

З 16 червня гірники планують тренуватися у дворазовому режимі, а вже 22 числа вилетять на збір в Австрію, де крім сесій проведуть 4 контрольні матчі з суперниками з Австрії, Польщі та Німеччини, — повідомляє сайт клуба.

Сподівання 20-річний хавбек Ворскли Сємілєт: маю надію ще зіграти цього року

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців травня у категорії U-21 (2000-2001 р.н.)

  • Анатолій Трубін (Шахтар) (33%, 82 голосов)
  • Данило Сікан (Маріуполь) (20%, 51 голосов)
  • Артем Бондаренко (Маріуполь) (18%, 45 голосов)
  • Дмитро Мацапура (Зоря) (6%, 14 голосов)
  • Остап Притула (Рух) (5%, 13 голосов)
  • Артур Ременяк (Львів) (4%, 11 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехія) (2%, 6 голосов)
  • Богдан Порох (Миколаїв, D2) (2%, 6 голосов)
  • Олександр Мельник (Олександрія) (2%, 6 голосов)
  • Олександр Драмбаєв (Маріуполь) (2%, 5 голосов)
  • Алан Ауссі (Торпедо, Білорусь) (2%, 5 голосов)
  • Іван Желізко (Валмієра, Латвія) (2%, 4 голосов)
  • Єгор Кондратюк (Динамо-Авто, Молдова) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 134

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.