Божевільний старт: Нідерланди у неймовірному матчі перемагають Україну

У стартовому поєдинку групи С на чемпіонаті Європи зустрічалися збірні Нідерландів та України. Гра проходила в Амстердамі, на Йохан Кройф Арені. Відзначаємо появу у складах команд двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Нідерландів — 3:2

Франк де Бур з перших хвилин випустив 19-річного захисника Юрріена Тімбера. У запасі залишився 18-річний хавбек Раяна Гравенберг.

Андрій Шевченко довірив місце у стартовому складі 18-річному захиснику Іллі Забарному. У запасі залишився 19-річний воротар Анатолій Трубін.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов за переваги господарів. Нідерландці потужно виглядали у нападі і лише блискуча гра Георгія Бущана рятувала збірну Україну. На 8-й хвилині міг забивати Думфріс, але воротар українців парирував його удар. На 39-й хвилині знову Бущану довелося вступати у гру після удару Вейналдума. Неймовірний сейв Георгія. Через хвилину з декількох метрів Думфріс пробив повз ворота. Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Хороший результат для підопічних Шевченка, якщо враховувати перебіг подій на полі.

З початком другого тайму характер гри не змінився. Господарі продовжували тиснути на захист нашої збірної. На 52-й хвилині підопічні де Бура досягнули свого. М’яч у свій актив записав Вейналдум, який розстріляв ворота — 1:0. На 59-й хвилині українці пропустили вдруге. Миколенко впав у боротьбі з Думфрісом, всі зупинилися, а Вегхорст добив м’яча у сітку — 2:0. На 75-й хвилині Ярмоленко прицільним ударом з далекої відстані скорочує відставання у рахунку. На 79-й хвилині після подачі Малиновського зі штрафного Яремчук зрівнює рахунок — 2:2. Неймовірний розвиток подій! На 86-й хвилині Думфріс ударом головою знову виводить Нідерланди уперед — 3:2.

Матч завершився перемогою Нідерландів.

Нідерланди — Україна — 3:2

Голи: Вейналдум (52), Вегхорст (59), Думфріс (86) — Ярмоленко (75), Яремчук (79).

Нідерланди (5-3-2): Стекеленбург — Тімбер (Велтман, 88), де Врей, Блінд (Акке, 64), Думфріс, ван Аанхолт (Вейндал, 64) — де Роон, Вейналдум, де Йонг — Вегхорст (де Йонг, 88), Депай (Мален, 90+1).

Україна (4-3-3): Бущан — Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв — Зінченко, Сидорчук, Маліновський — Зубков (Марлос, 13; Шапаренко, 65)), Яремчук, Ярмоленко.

Еліт ліга ДЮФЛУ: Динамо U-17 лише завдяки технічній перемозі пройшло до фіналу чотирьох

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців травня у категорії U-21 (2000-2001 р.н.)

  • Анатолій Трубін (Шахтар) (33%, 82 голосов)
  • Данило Сікан (Маріуполь) (20%, 51 голосов)
  • Артем Бондаренко (Маріуполь) (18%, 45 голосов)
  • Дмитро Мацапура (Зоря) (6%, 14 голосов)
  • Остап Притула (Рух) (5%, 13 голосов)
  • Артур Ременяк (Львів) (4%, 11 голосов)
  • Максим Таловеров (Динамо ЧБ, Чехія) (2%, 6 голосов)
  • Богдан Порох (Миколаїв, D2) (2%, 6 голосов)
  • Олександр Мельник (Олександрія) (2%, 6 голосов)
  • Олександр Драмбаєв (Маріуполь) (2%, 5 голосов)
  • Алан Ауссі (Торпедо, Білорусь) (2%, 5 голосов)
  • Іван Желізко (Валмієра, Латвія) (2%, 4 голосов)
  • Єгор Кондратюк (Динамо-Авто, Молдова) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 134

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.