Еліт ліга ДЮФЛУ: Динамо U-17 лише завдяки технічній перемозі пройшло до фіналу чотирьох

Учора були зіграні матчі-відповіді плей-оф Еліт ліги ДЮФЛУ серед команд U-17 (футболісти 2004 року народження). Проект Золотий Талант повідомляє результати матчів та розповідає про найцікавіші події. Відзначаємо, що у фінал вийшли Динамо, Шахтар, КЗ ДЮСШ Карпати та ДВУФК

У суботу відбувся матч-відповідь раунду плей-оф за вихід до фіналів Еліт ліги ДЮФЛУ у випускній групі U-17 між ДЮСШ-11 Чорноморець та Динамо.

Поєдинок проводився на стадіоні Хаджибей, розташованому в смт. Усатово під Одесою. Нагадаємо, тиждень тому в першій грі в Києві динамівці вели в рахунку до останньої хвилини, завдяки голу Антона Царенка та, граючи у меншості після вилучення голкіпера Ісаченка, на останній компенсованій хвилини пропустили гол з пенальті, тож гра завершилася внічию 1:1. Однак одеситам зарахували технічну поразку 0:3, оскільки за них зіграв дискваліфікований гравець.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Всі основні події у повторному матчі відбулися у другому таймі. На 64-й хвилині після навісу з лівого флангу в центр штрафного ніхто не завадив Пурцакіну ударом головою переправити м’яча у кут воріт — 1:0. З плином часу емоцій на полі ставало все більше, а з ними і жорстоких зіткнень та взаємних претензій. За 15 хвилин до завершення гри господарі поля забили вдруге після потужного удару Зінченка з-за меж штрафного — 2:0.

Тим не менше, Динамо U17 потрапляє до фіналів сезону ДЮФЛУ за сумою двох матчів (3:2).

У Маріуполі місцева команда приймала КЗ ДЮСШ Карпати. Перший поєдинок відбувався минулої неділі у Винниках на полі НТБ ФК Рух і закінчився впевненою перемогою господарів — 5:0. Цього разу перемога львівської команди була скромнішою — 2:0. Обидва голи в першому таймі провів Назарій Русяк. Перший — на 27-й хвилині після атаки, яку розпочав Юрій Герета, а продовжили Віталій Холод та Мілан Михальчук. Останній з лівого флангу переадресував круглого на Русяка, який знаходився на правому фланзі і півзахисник влучно пробив у дальній, правий від воротаря маріупольців, кут — 1:0. Подвоїли перевагу вихованці старшого тренера Віталія Пономарьова через десять хвилин. Андрій Кітела з правого флангу з аута вкинув смугастого на Романа Добрянського, який продерся через кількох захисників  і прострілив у центр штрафного на Святослава Боцьківа, який і покотив м`яча під удар Русяку — 2:0. Отож, друга поспіль перемога над представниками Донеччини і львів’яни виходять до фінальної частини, яка відбудеться через два тижні у Щасливому, що на Київщині.

Гравці донецького Шахтаря без проблем розгромили ДЮСШ-26 — 3:0. Перший матч завершився перемогою гірників — 2:0. Таким чином, донеччани вийшли до фінальної частини плей-оф.

У ще одному матчі зустрічалися ДВУФК та ДАФ Дніпро. Гравці ДВУФК здобули впевнену перемогу 2:0 і за підсумками двох матчів вийшли до фіналу. Нагадаємо, що перша гра також завершилася перемогою ДВУФК — 2:1.

Плей-оф

Матчі-відповіді

12 червня

ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — Динамо (Київ) — 2:0 (перший матч — 0:3, технічна поразка) (відео)

Маріуполь — КЗ ДЮСШ Карпати (Львів) — 0:2 (0:5) (відео)

ДВУФК Дніпро — ДАФ Дніпро — 3:1 (2:1)

Шахтар (Донецьк) — ДЮСШ-26 (Київ) — 3:0 (2:0) (відео)

Вища ліга ДЮФЛУ: команда з Київської області виграла золото чемпіонату U-16 (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.