Еліт ліга: Шахтар, Карпати й ДВУФК виграли, Динамо U-17 не змогло

Зіграні перші стикові матчі Еліт ліги ДЮФЛУ серед команд U-17 (футболісти 2001 року народження). Проект Золотий Талант повідомляє результати матчів та розповідає про найцікавіші події. Відзначаємо розгромну перемогу КЗ ДЮСШ Карпати над Маріуполем — 5:0, а також нічию у матчі Динамо та ДЮСШ-11 Чорноморець — 1:1

У першому матчі плей-оф Динамо U-17 приймало на власному полі ДЮСШ-11 Чорноморець. Одесити, як переможці своєї групи на другому етапі, отримали перевагу у вигляді першої гри на виїзді, а другої на власному полі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 28-й хвилині динамівці відкрили рахунок. Ігор Горбач, прийнявши м’яч у центрі поля, протягнув його до чужого штрафного, дочекався підключення до атаки Арсенія Філатова, який увірвався лівим флангом та м’яко покотив у центр під удар Антону Царенку. Капітан команди метрів з 11-ти пробив у дотик лівою у нижній кут — 1:0. На 37-й хвилині гра повністю перевернулася, коли динамівський голкіпер Богдан Ісаченко помилився на виході та залишив свою команду у меншості. На останній рубіж вийшов запасний голкіпер Андрій Кочерга, замінивши польового гравця.

Здавалося, що кияни не віддадуть перемогу, але на 90+4 хвилині гості зрівняли рахунок. Арбітр вгледів порушення з боку Канаєва у штрафному Динамо після прострілу з флангу і призначив пенальті. Лисков переграв Кочергу ударом з 11-метрів, принісши своїй команді виїзну нічию.

Динамо U-17. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Отже, тепер за тиждень, 12 червня, команди зустрінуться вже у Одесі та визначать, яка з них отримає путівку до фінального міні-турніру.

У львівському матчі зустрічалися за підсумками групового етапу весняної частини змагань друга команда групи А1 (Маріуполь) та третя — групи А2, якими є львівські Карпати. Матч завершився розгромною перемогою господарів — 5:0.

Фото school-karpaty.com.ua.

Рахунок відкрив Роман Добрянський, якому вдався бездоганний удар на виконання у дальній лівий від воротаря верхній кут, після передачі від Мілана Михальчука. За рахунку 1:0 команди й пішли на перерву.
Подвоїв перевагу Олег Федор, який на 52-й хвилині розібрався у штрафному з кількома супениками і майстерно на паузі пробив над голкіпером. На 70-й хвилині Андрій Кітела навісив зі штрафного з правого флангу, де верхову боротьбу виграв центральний захисник Богдан Слюбик. Він же забив схожий гол й на першій компенсованій хвилині до основного часу другого тайму, з тією лише різницею, що асистував Юрій Важинський, виконуючий кутовий з того ж правого флангу. А між цим свій другий гол і четвертий у матчі провів Роман Добрянський, якого чудовою розрізною передачею вивів віч-на-віч з голкіпером Олег Федор.

Фото school-karpaty.com.ua.

У дніпровському дербі перемогу святкували гравці ДВУФК — 2:1. У матчі-відповіді футболістам ДАФ Дніпро необхідно на виїзді перемагати з різницею у два м’ячі.

У заключному матчі плей-оф донецький Шахтар на виїзді переграв ДЮСШ-26 — 2:0. Гірники з солідною перевагою готуватимуться до домашнього матчу.

Перші матчі

5 червня

ДАФ Дніпро — ДВУФК (Дніпро) — 1:2 (відео)

ДЮСШ-26 (Київ) — Шахтар (Донецьк) — 0:2 (відео)

Динамо (Київ) — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — 1:1 (відео)

КЗ ДЮСШ Карпати (Львів) — Маріуполь — 5:0 (відео)

Матчі-відповіді пройдуть 12 червня на полях команд, вказаних другими.

Вища ліга ДЮФЛУ: до фіналів чотирьох найбільше команд делегували Юність і Барса

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців травня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Ілля Забарний (Динамо) (26%, 104 голосов)
  • Родіон Плакса (Маріуполь) (21%, 86 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо) (15%, 60 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (14%, 57 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (6%, 25 голосов)
  • Володимир Бражко (Динамо) (4%, 17 голосов)
  • Єгор Ярмолюк (Дніпро-1) (4%, 15 голосов)
  • Марк Мампассі (Маріуполь) (3%, 12 голосов)
  • Антон Царенко (Динамо) (2%, 10 голосов)
  • Віталій Нерух (Зоря) (2%, 9 голосов)
  • Леон Гладковський (Ворскла) (1%, 5 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (1%, 4 голосов)
  • Ілля Крупський (Ворскла) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 243

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.