Інгулець U-19 не вистояв перед атаками гостей зі Львова

В одному з перших полуденних матчів 25-го туру чемпіонату U-19 Львів приїхав в гості до Інгульця. І виграв у непростому поєдинку, хоч і догравав матч у меншості

Напередодні очного протистояння єдиною інтригою, мабуть, було те, хто ж за підсумками сезону таки візьме гору у дуелі між львів’янами та петрівцями, зазначає офсайт Львова. Адже у першій частині чемпіонату ці команди між собою очки поділили, зігравши внічию 1:1.

Протистояння розпочалося доволі жваво, але поступово контроль над м’ячем та відповідно ігрову ініціативу до власних володінь прибрали городяни. Було помітно, що підопічні Олега Колобича на полі штучного покриття у селі Володимирівка, де і відбувався матч, почувають себе дуже комфортно. Перший гол у зустрічі, втім, трапився, коли господарі невдало розіграли вільний удар. М’яч опинився у флангових гравців Львова та згодом дійшов до прудконогого Яціва. Хавбек, змістившись до кута штрафної, розрядив гармату та видав шикарний постріл у дев’ятку воріт петрівців.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У другому таймі гості й надалі продовжували регулярно спричиняти тиск на захисні побудови господарів. Вдруге за матч редути Інгульця розійшлися на 67 хвилині. Мавдрик наважився на удар з 27 метрів та у підсумку не прогадав: футболісту вдався більярдний постріл у кут воріт Логвина. Не встигли петровці як слід оговтатись, а рахунок на табло став 0:3. Після подачі з кутового від Комарця та подальшої боротьби у штрафному майданчику м’яч у власні ворота зрізав Гончаров. На цьому, здавалося б, можна було ставити крапку. Втім, вище згаданий Комарець на 76 хвилині потрапив до протоколу зустрічі тим, що побачив перед собою другу жовту та червону картку відповідно. Інтрига, якщо не з’явилася, то принаймні зажевріла. За такого перебій подій, тим не менш, Інгулець спромігся лише на один гол, яким на 87 хвилині відзначився Вапняр.

Фото фейсбук Інгульця.

Інгулець U-19 — Львів U-19 — 1:3

Голи: Володимир Гончаров (69, у свої ворота), Даніїл Вапняр (87) — Денис Яців (32), Роман Мавдрик (67).

Вилучення: Максим Комарець (76).

Інгулець U-19: Логвин — Вапняр, Христенко, Низький, Лісняк, Кочетков, Кіріченко, Гончаров (Хоменко, 71), Донцов, Яковлєв (Черв’яков, 46), Кабаченко (Маловічко, 77).

Тренер: Ігор Хоменко.

Львів U-19: Бугай — Ювхимець (В. Михайлів, 77), Є. Михайлів, Давидов (Панчишин, 63), Комарець, Мудрий, Малецький (Задорожний, 74), Климак (Микосовський, 85), Яців (Вишинський, 74), Боберський, Мавдрик.

Тренер: Олег Колобич.

Чемпіонат U-19: сьогодні у Придніпровську Зоря може взяти бронзові медалі

Золотий талант-2021. Назвіть трьох кращих гравців квітня у категорії U-19 (2002 р.н. та молодші)

  • Артур Микитишин (Шахтар U21/U19) (36%, 141 голосов)
  • Ілля Забарний (Динамо) (18%, 69 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо U21) (15%, 59 голосов)
  • Георгій Судаков (Шахтар) (7%, 29 голосов)
  • Олег Очеретько (Маріуполь) (7%, 27 голосов)
  • Роман Дідик (Агробізнес, D2) (4%, 15 голосов)
  • Арсеній Батагов (Дніпро-1) (3%, 13 голосов)
  • Станіслав Коваль (Полісся, D2) (3%, 13 голосов)
  • Дмитро Шостак (Рух U21/U19) (2%, 9 голосов)
  • Єгор Ярмолюк (Дніпро-1) (2%, 8 голосов)
  • Кирило Сенько (Колос U21) (1%, 2 голосов)
  • Руслан Непейпієв (Рух U21/U19) (1%, 2 голосов)

Всего проголосовало: 275

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.